Followers

May 30, 2012

Maternity Dress Dicari

Assalamualaikum wbt

Apa Khabar semua?
sihat yea?
Harap semua sihat2 belaka..

Me sihat Alhamdulillah...
Baby2 pun sihat... InsyaAllah...
Moga kita semua dalam pelihara dan lindungan Allah swt

Ada sesiap yang baik hati nak jual/hadiahkan Me
maternity dress?Yang murah n cantik2??

sekarang ni dah standby beli baru 2 helai...
harap boleh la tambah 2-3 helai lagi...
semalam gi tgk kat Jusco
not bad la harga dia...hahaha.
beli sehelai dua bulan depan lak kot

Baru nak buat bajet
camni la...
Moga Allah murah kan rezeki kami sekeluarga
Amin YarabbalAlamin

 

52 princes N princess Yg Sweet:

.: iEyLa :. said...

aminnn...moga segalanya dipermudahkan.. :)

Roz said...

aku xde baju nk bg kat ko la emme...hihihi...Jusco tmpat adik aku shopping baju ngandung..dia kata harga mmg boleh tahan tapi design mmg cantik..moden..okla kalau nk beli sebulan 2helai kan...hihihi....

nuyui a.k.a miss YUI said...

mehla tnjuk gmbr akk..mesti comel ibu ngndung ni.

Syazni Shamsir said...

hi emme...

duit boleh dicari...hihihii...
rezeki anak tu....;)...take care darling!!

eMMe said...

@nuyui a.k.a miss YUI skrg tak nmpk sgt... tunggu lame2 skit..betul2 menonjol nnt akak tunjuk ek, heeee~

eMMe said...

@Syazni Shamsir Yes Syaz! InsyaAllah... sape tahu kan, Allah jua yg berkuasa...

eMMe said...

@Roz btol tu roz... nak tgk kat Parkson lak la....hehe~

eMMe said...

@.: iEyLa :. Amin...........tengs dik

lovelywa said...

baju ngandung mmg mahal2 mie..klau murah punye design yg biase2 laa..kat warta pun banyak gak..

♥Eyza Qhairy♥ said...

Try tengok kat http://mumdreams.com.my

Dulu eza slalu beli kat situ, design cantik harga pon ok.. Kedai dia dekat Bangi seksyen 8. Dekat dengan Klinik Azzahrah.

ieda said...

dikk
try tgk online
cantik2 gak ;)

SSulieana said...

su masa pregnant dulu x banyak baju maternity pun sbb perut su kecik je masa pregnant,pakai baju biasa je pun boleh hehe...tapi jubah sekarang pun lawa2 untuk yg pregnant pun boleh pakai...

emme su lahir 1981...sama kan...hehehe...

BERT said...

saya beli blouse je stakat ni kak.. blouse kembang yang ada tali kat blakang hehe.. yang labuh2 blum beli lagi la hehe..

SYANI said...

Wah.. dah nak tukar unifom yer... Semoga dipermudahkan segalanya.

eMMe said...

@SSulieana Sue, aa'ah la sebaya..tgk Sue cam mude remaja je, walaupun dah anak 2, heeee~

eMMe said...

@SYANI InsyaAllah Thx Sis Syani...

eMMe said...

@BERT hurm...okey la tu Bert, nak cari yg berkenan di hati...tu yg baru nak survey tu...hehehe...

eMMe said...

@ieda thx kak..ade gak tgk, tu nak cari cuci2 mata dlu ni...

Kakzakie said...

Beli yg terus boleh pakai sampai 9 bulan punya emme sebab baju maternity mana ada yg bawah RM100/-. Kakak dulu simpan siap gilir pakai dgn kakak/adik kakak sebab mahal kan dan pakai pun sekejap...

eMMe said...

@♥Eyza Qhairy♥ oh ye ke Eyza, mmg dekat la, boleh la gi situ bile2..thx kasi tau Eyza...

eMMe said...

@lovelywa tak survey kat Warta lagi kak, nnt nak gi jalan kat Warta lak la... tengs Sis~

eMMe said...

@Kakzakie kak dulu susah ko nak dpt maternity dress skrg ni dah banyak, tu kene survey banyak tempat, kalo dpt yg cantik n berbaloi dgn bajet kite, bagus la kan kak! tq Kak Zakie~

rieda_ffya said...

maternity dress ni agak mahal la..so sementara prot msh x nampak..better beli skit2.simpan la.nnt xle haru biru kalo semua nk beli time prot da besau..

eMMe said...

@rieda_ffya tu la pasal Rieda, pesiapan awal, kite tau la badan kite ni, tak selamanye slim, haha..ni dah start plum ni... bertindak dari skrg la jwpnye..heee~

Mama Gee said...

kalo perot kecik lg..leh je pakai dress2 biasa...lg cun dr maternity dress...hehe bukan apa payah nk cr maternity dress yg lawo2...kalau ada pun mahal sikit le...

Jusco byk pilihan bj maternity dgn harga berpatutan...

mrs fiza opismate akak tu pun byk pakai dress dr Poplook walaupun perotnya dh besar...sbb dia kecik molek je orgnya..

dulu2..akak pakai dress biasa/baju kurung sampai 8 bulan pun muat..sbb perot kecik...huhuhu
tp emme nnti perot mesti besar skit sbb kembar kan...

Si Gile Dan KeGILAannye said...

ok..dalam kepala dah ade design baju utk mak buyung..

eMMe said...

@Mama Gee Kak Gee, perut Me besar dah... beransur2 la ni besar.. coz badan me bukan nye kecik.. akak bygkan Me pakai size L, Lebar, Large, heheheheheh~ baju kurung muat, kain yg tak muat, lemas! hehehehe...

eMMe said...

@Si Gile Dan KeGILAannyedesigner la katakan, heeee~ Rara nak jual kat akak, jgn la mahal2, kasi special price okey!

Salmiza said...

jubah pun dah byk yg cantik2.. blh jgk pakai..sebelum dan selepas..

Wiyah said...

wah dah start cr meternity dress..bagus2 bleh wiyah tumpang sekaki hehe..cute2 kan baju meternity ni,, wiyah stil pakai jeans & t-shirt lg skang ni..

munna said...

kak munna suka pakai blouse masa pregnant.... mesti comel emme pakai baju maternity

My Little Diary said...

tahniah my dear....
happy sgt dgr berita ni... huhuuu
sori lama menghilang di atas sbb2 yg x dpt di elakkan...
:)

Myra Jay said...

InsyaAllah mudah-mudahan dipermudahkan segala urusan ye.. :)

Blouse pun boleh ganti maternity dress ;)

Cinta Misteri said...

Wahh, eh ok je klau nk bg I punya. Tp I dh lamaaaaaaa sgt tk brbaby, so kena korek gobok cari dress utk u. Ofcoz ok lg sbb I start pkai dress2 tu on 7mth. So cmne nk bg yea.

LYAfrina said...

wah..part y paling myeronokkan...
tau x..lya mmg xde lgsung bju mgandung dulu... n xpnh beli.. teringin sgt2 nak pakai

azizah :) said...

alololo tak sabar nak tunggu akak pakai maternity dress ni.. mesti comey! cepat la pakai kak... hehe

MulutPayau said...

tak sabar nak tengok eMMe pakai 'uniform'...

Yang akak punya ketinggalan zamanlah dik...hehehe...

eMMe said...

@Cinta Misteri serius sis? sukanya saya...Alhamdulillah..walaupun hanya di alam maya... saya sudi menerimanya...boleh la saya contact sis... :)

eMMe said...

@Salmiza jarang sangat brjubah, boleh la try... heeee~

eMMe said...

@munna beza kan perot kite, hehehe... saya mmg dah tak muat dah... badan mmg confirm naik n naik! hehehe...

eMMe said...

@munna kene cari blouse yg kembang2 ni kak munna, heeeee~

eMMe said...

@My Little Diary takpe, saya faham, yg penting kamu dah kembali dah memeriahkan industri blog ini, heeee~ tengs...

eMMe said...

@Myra Jay tu la Myra, kene tgk, mane yg cocok dgn kita, heee~ tengs..

eMMe said...

@LYAfrina tgk Lya halus je... maternity dress besar2.. utk org yg besar cam saya... hehehee... ntah la..tak tau camner kalo perot saya ni besar... tunggu....

eMMe said...

@azizah :) erkkk..blouse ?maternity dress?hurm... tgk, mane yg cantik, hehehehe....

eMMe said...

@MulutPayau sabar kak... perot tak besar sgt kan... tunggu...mesti akak MP dpt tgk punye, heeee~

erienz said...

mst comei emme pakai maternty dress...x sabar nk tgk, jgn lupa ltk kat blog yer...

♥ ROS ♥ said...

Kalau g kat zon ria atau pusat pkaian hari2 murah skit.. Emme senang cri saiz.. Mcm ros ni susah sgguh.. Hahhah :)

eMMe said...

@♥ ROS ♥ hurm... ye ke Ros, nnt la me tgk2 kat zon ria @ pusat pakaian hari2 lak, heee... kene try fitting dulu la kan... kalo beli siap tak byk yg leh suit dgn badan kan...

eMMe said...

@erienz InsyaAllah..nnt me tempek tau Rienz...

Aida said...
This comment has been removed by the author.
Aida said...

kak..baby dah besar mana..
biras aida pun mengandung baby twin.dah 3bulan++..
hari tu baby dia hilang sekejap. sekarang ni dah jumpa balik.pelik..

Post a Comment

tq 4ur comments~