Followers

May 17, 2012

Suke3x!!! kalau boleh tak mo miss tgk...

Suka tema Seindah sakura
suka pelakon2 dia
ade Sherry Merlis
ada Nek Ruminah Sidek

Ada Fasha Sandha
Ada Fahrin Ahmad
suke3x!!! dia belakon jadi budak miskin, budak baikkk yg kene buli, n budak pandai tapi selalu kene denda dgn cikgu Airil sape lagi Fahrin le, heeee!!!!

tapi waktu siaran tak kena la... 7.00 -8.00 pm, time tu la nak solat maghrib, nak masak, mcm2 le urusan...
takleh tukar waktu siaran???

13 princes N princess Yg Sweet:

lovelywa said...

haah..cer tukar..ni kang terpaksa berebut dgn umar nak tgk katun..sabo jelah

Camy Alya said...

tengok online je kak. heh

Salmiza said...

mmg xde pluang ler nak tgk...si opal dgn katunnya waktu ni...donlod aje la...:)

Ena said...

betul tu..

ena susah nak follow sbb waktu siarannya tu la... huhu

ChiLaBaey's Spot said...

Tak minat langsung dengan Fasha Sanda... So tak layan... Hehehehe...

eita said...

kite pun suka tengok tapi tulah..
sekerat jalan je...
bekejar gi solat plok..
masa tu memang patut kena ejas kan...

Mama Gee said...

mmg best....
sampai time iklan pun rs takyahlah ade iklan tu, menyemak je, hehee

Azura said...

walaupun bkn fanatik fasha sanda n fahrin ahmad tp bab cite ni mmg best la kan.. kene watak yg dorang bwk ek... suke gak tgk, same la x miss lg... bile abis ade gezet yg akan dtg cam x sabar2 nak tgk... hehehehe... dulu layan cite dhia sekrg seindah sakura plak.. hihihihi

nuyui a.k.a miss YUI said...

ok gak..suka juga..

MulutPayau said...

akak tak pernah tengok citer tu..siaran tu tak sesuai.....

Roz said...

hari-hari pun aku tggu citer ni gak..haha..sanggup balik keje bertungkus-lumus memasak,siap sedia semua sblum tgk citer ni...hihihi...

sweetsourlife said...

semalam 1st time tengok. terus jatoh hati..selama ni agak menyampah gak kalo fasha yg berlakon.hihi..tapi kali ni cam best.

Shima said...

mmg best gile la tgk....klu miss shima tgk kat tonton...ekeke

Post a Comment

tq 4ur comments~