Followers

May 18, 2012

DOa & cara Penyembuh Rabun Mata


Sesiapa suka lobak mmg takde masalah kan memakannya...
Banyak khasiat lobak merah ni sebenarnya...
InsyaAllah... Mata Sihat Hidup Bahagia!
hehehe~

Selamat Hari Jumaat...........

Esok Sabtu
yahuuuuu~

Lusa Ahad
Cukup la rehat~

hehehee~

16 princes N princess Yg Sweet:

nuyui a.k.a miss YUI said...

suka3.. hihi.

rehat sckpnya ea kak.

Kakzakie said...

Kakak dari mengandung lagi selalu amalkan makan carrot sebab nak anak sihat. Begitu juga masa baby anak-anak kakak mula makan solid food dgn bubur nasi+carrot+bayam dan ikan bilis/ikan tapi sayangnya tetap mereka punya mata rabun macam kakak juga. Usia 9 tahun dah bercermin mata. Tinggal yg kecik harapnya ikut papa tak pakai cermin mata...

eMMe said...

Kak Zakie, tu keturunan ke? maybe kan? hehehe...

So Shy Lady (SSL) said...

molek sgt2 trutama time mngadung mkn mknn bkhasiat mcm ni, stiap apa yg dmkn tu serta kn doa skali krn ia bakal jd darah dgg ank dlm kdungn

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Thanks for sharing... tapi tak leh copy surah tu laaa awak...

Roz said...
This comment has been removed by the author.
Roz said...

Beb...ejaan 'Rabun' ko tu xckup huruf 'n'..hihihi...

Alhamdulillah..mata aku masih elok..cuma silau je skit2...

eMMe said...

rOZ: Nape ko delete komen ko...hehehe... aku dah betol kan...hahahha! tengs, aku baru prasan..kalo ko tak tego, lantak la kat situ, hahaha...

eMMe said...

Izni, boleh copy, try2... kalo kali kedua tu, kuar tick, boleh copy, InsyaAllah...

wahida said...

terima kasih atas info ni dear...
tapi aku tak reti la nak mkn carrot mcm tu je, kalau dah dibuat sayur mmg makan la, tapi reti mkn sikit2 je la...huhu...

SYANI said...

Alhamdulillah jumpa gak petua.. Dah lama dah rabun ni..

ieda said...

alhamdulillah dikkk
tq sudi sharing ;)

Ena said...

mekasih emme...

Eye_nee said...

Tq utk info ni..akk dah mula merabun dekat ni sis..Faktor umur.....tp takder salah kita mencuba kan.....

eita said...

insya allah nanti leh lah cuba...

Salmiza said...

Alhamdulillah...mata kite masih jelas lg walau jauh...rahmat dr Allah

Post a Comment

tq 4ur comments~