Followers

May 21, 2012

Doa Bulan Rejab

Mari kita Amalkan bersama...


Sumber: Banyak kat Facebook, copy paste saja la....heheheh!

16 princes N princess Yg Sweet:

Kakzakie said...

Banyak fadhilat dan amalan kebaikan boleh dilakukan dibulan ini. Kita mulakan malam ini selepas solat maghrib ye...

nuyui a.k.a miss YUI said...

jom puasa sunat..

Mama Gee said...

akak pun br baca doa ni td... :)

Mrs Nageb said...

amin...jom baca... Tq emme...

Salmiza said...

ala..bendera merah..cmane nak pose..sedih..:(

SYANI said...

Banyak pahala bulan Rejab ni...

wahida said...

tq dear...

BERT said...

tak lama lagi ramadan.. syoknye ramadan.. bagus dan banyak pahala pose bulan ni..

Syazni Shamsir said...

Assalam Emme...

Alhamdulillah...saya siha2 belaka...
sama2 kita bykkan zikir..I'Allah...

thanks bg link FB awak...tp saya xblh nk add awak la emme...fb awak xde pon "add friend" button....link fb saya ade dlm blog saya tepi tu...tq

MulutPayau said...

terima kasih dik...

LYAfrina said...

insyallah..esk pon nk bpuasa gak..selamat beramal.. n tq for sharing

DIDOT said...

thanx emmi..baru bace nei..heheh..insyaallah arinei pun aku pose..moge2 doa kite dimakbulkan pd bln rejab nei..aminnn!!!..;))

ieda said...

amin .. aminnn
semoga dpt kita jadikan amalan kita ;)

Nazayiena said...

Kak Nurul dah baca doa nie tadi.....

Eye_nee said...

Sygnya akk tak dapat berpuasa hari ni sis...Semoga doa ini menjadi amalan harian kita sepanjang Rejab ini...

♥ Elin ♥ said...

dah blh start puasa ni :)

Post a Comment

tq 4ur comments~