Followers

May 3, 2012

Tetibe Rindu kat Mak~

Rindu tak kat Mak kowang?
Rindu sgt rasenya...
Rindu masakan mak sebenarnye ...
hehehe...
Rindu pelukan mak
belaian mak...
Dekat tapi rase cam mak jauh
Nape lah rase dah lama sgt tak jumpa mak

Mak, maafkan ayung kerna tak selalu menjenguk mak...
Harap dpt selalu jumpa mak selepas ini
Mak, take care
i Love U so Much Mak~
Makkkk.............~

23 princes N princess Yg Sweet:

Si Gile Dan KeGILAannye said...

ooooooooooo ayong eh akak ni...
hahahah...
tetibe rindu kat mak jugak..
nak tipon jap ah..

eMMe said...

hehehe... dan dan nak tpon mak dia, hehee.. okey la tuh!

.: iEyLa :. said...

adik bru je blk kg..cuti lame sket last week.. :)
weekend ni balik la kejap kak..
syian kakak saye ni rindu kt mak die..
jgn sedih2 k.. :)

♥ ROS ♥ said...

mmg sentiasa rindu kat mak kan.. bila kita sedih kat mak jer nak luahkan :P

Camy Alya said...

rindu jugakk :'(

eMMe said...

Ieyla: yea la... dia bujang takde komitmen boleh le balik sokmo, jumpe mak yg dirindui, huhuhu...

atty's said...

kty umah mak dkt je ngn umah kty..
hari2 jumpa..kalo sabtu ahad..mmg berkg umah mak je.

Kakzakie said...

Untung masih ada mak... macam kakak memang rindu hingga kadang kakak doa dapat jumpa dlm mimpi-suka walau sekadar dlm mimpi.

Bila berpantang kelak dapat duduk dgn mak kan...

ChiLaBaey's Spot said...

Sayangi dan jaga mereka selagi mereka ada... Jangan jadikan kesibukan harian sebagai alasan... :)

eMMe said...

@ChiLaBaey's Spot thx ingatan mesra utk saya tu Bro!

eMMe said...

Kak Zakie~ sori buat akak tringat kat arwah mak akak... kite sedekah Al-Fatihah ye kak... semoga dicucuri rahmat Allah...

.: iEyLa :. said...

@eMMe
alolo...xpe..t ade mase akk blk laa..take care tau..mauhh2..

LYAfrina said...

lya duk skali dgn mama ..

nuyui a.k.a miss YUI said...

tros yui xsbr nak balik sok..huhu

So Shy Lady (SSL) said...

ssl pon akhir bulan neh akn btemu bonda tchenta, t,sabar!

BERT said...

saya dah lame tak balik.. las kali balik bulan 2 dulu.. ni nak balik hujung bulan 5... waaaaaaaa rindu kat makkkkkkkk!! kadang2 bleh nanges tau kak huhuhu

Che Rosliza Che mat said...

Memang rindu sangat-sangat...cedihnya ingat arwah mak...

eKa said...

ala jgn la ckp camtu...eka ni 6 bln skali baru dpt jenguk ni lagi la super rindu... tefon je tmpt nak luahkan rindu dendam.sehari call tak 3 kali mmg tak sah

Mrs Nageb said...

ye rindu juga...emme sihat? harap sumenya sihat...amin:)

a.samad jaafar said...

salam mE..
itu tandanya mE pun akan jadi emak.. hihihi..

Ren Din said...

Macam tu la kalau nak jadi mummy, rasa rindu kat mak sendiri memang jadi lebih! =)

Salmiza said...

Akk pun dh 3mggu x blk...tp esok sabtu! Nak blkkkkk kgggg...

"HuzaifaH" said...

sy pun rndukan kat mak..tlmpau bljar smpai tak da msa utk blik...tpi mnggu dpan msti blik...befre exam..mnta kbrkatan mak dlu...trus dpt rsa msakan mak....

Post a Comment

tq 4ur comments~