Followers

Nov 26, 2010

1st Lucky Draw by Atie Aizam

Give away ni diadakan khas untuk Rakan2 & Follower2 beliau

Syarat2 nye senang jer..

1. Anda mesti seorang blogger
2. Anda mesti merupakan follower atieaizam
3. Anda mesti mempunyai alamat di Malaysia
4. Buat entry bertajuk: 1st Lucky Draw by Atie Aizam
5. Mesti letak banner 1st Lucky Draw tu yer kat entry anda
dan linkkan ke blog ni
6. Kat sidebar pun, jgn lupa letak banner ni dan perlu linkkan juga
7. Tinggalkan link entry anda di komen box entry ini saje
8. Tag sorang kawan anda atau lebih terpulang pada anda
Tag : Didot/Kak Juliana/Anita


Tarikh Tutup: 30 November 2010

10 princes N princess Yg Sweet:

My Little Diary said...

good luck emme... :)

eMMe said...

thx rima , saje je wat entry tambah2,heheeh...

Gyena Chobitz Armani said...

kenapa tak tag nama sy??? majuk ngada-ngada dgn akak..huhuh

lydzar said...

good luck!
semoga bertuah!

midiaida said...

wahhh best2..tq ek tag..nak join la..kot2 rezeki kite due lg kan???aminnnn!!!..

atie aizam said...

salam.. atie dtg tengok penyertaan ni yer sis.. semua ok.. nantikan cabutan seterusnya bila2 masa yer.. GoodLuck!

eMMe said...

gyena,
next time name mu bertag2 akak bagi, hehehee....

eMMe said...

lydzar~ InsyaAllah..tq.

eMMe said...

didot~ dah agak dah, mesti excited kan...heeee

eMMe said...

Atie~ oh thanks dear...

Post a Comment

tq 4ur comments~