Followers

Nov 15, 2010

Kenapa Aku~

Gambar org tgh bersujud dari Google~

Lately ni mE rasa mcm nak tumbang bile time solat

Bangun dari sujud

Rasa nak tumbang ke belah kiri

mE tak tau

adakah me ada penyakit berbahaya?

Risau kah kowang terhadap ku?

Adakah itu cume keadaan biasa aja?

Andai kata ku pergi dulu

Maaf kan AKU

Dah, merepek ape mE nih…heheheheh~

32 princes N princess Yg Sweet:

azzey said...

eMMe: Saya pun skrg ni kdg2 tetiba je ada rasa nak pitam....rasa melayang2...

al-lavendari said...

sikit jer tu ..

selamat menyambut hari raya qurban

My Little Diary said...

salam,
tekanan darah rendah kot...

jesnita_ns said...

mE..kurang darah kot..cuba mkn kerang tuk tambah darah...xpn pasni wat solat secara duduk je

Ena said...

ena rasa tu tekanan darah rendah.. better emme p check.. tinggi or rendah tetap ada kesannya..


psst!!
kalo ena dulu rasa nak pitamcam tu permulaan nak pregy.. Mudah2an kan emme.. Ena doakan.. :D

midiaida said...

yup..aku pun rs teknan darah ko rendah kot..better ko g cek..kot2 ade rezeki lain ke???..insyaallah..g cek yek..jgn bio kan jek..nanti mudarat..no no no..heheh..

E K A said...

eka rasa darah rendah la emme.eka slalu jd gitu.bila refer to doc.dia ckp drh rendah.apa2 pun sila berjumpa tuan doc dulu ye emme.bahaya tau

eMMe said...

azzey~apakah, tekanan darah rendah juga kite ni...???

eMMe said...

uncle~ menten gagah ape rahsianya? hehehe...

eMMe said...

rima~ ye ke? hurm....sebelum ni penah pitam kat toilet, nasib tak jatuh kepala dulu...

eMMe said...

jesnita~ ye la tu kot...patotla, aku tgk muke aku pucat semacam je, walaupun make up tebai, hehehe...

eMMe said...

Ena~ apakah?petanda baik? jeng!jeng! thx Ena, doakan daku~

eMMe said...

Aida~ko jgn risau dear, doakan aku, menyusul ko pulak, heheheh...

eMMe said...

Eka~ me tau bahaya....ni pun still ade pening2 lalat..huhuhu..risau la...insyaAllah..mE okey, thx syg~

fara said...

pegi la check.
mane tau dpt brite baek.
hehe :)

DKosongLapan said...

ghase macam penyakit buatan oghang ni cik eMMe....... kalo ade dua line dekat pregnancy test tu ........ kompem le buatan oghanggg

kelisa_samudera said...

tu namanya malas nak solat. mule la buat alasan nak solat duduk tu. :p

Umie a'iesya said...

ermmm..wat air kencing test????hehehhehe

SHIMA said...

tu sama ada tekanan rendah atau preggy...maybe preggy kot emme.. check laa

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

slalunya cam tue tanda tekanan darah rendah..cuba la check...

eMMe said...

fara/D08/umie aiesya/shima:
bestnye kalo betul la mission imposible kowang tu..moga doaku n kawan2 ku dimakbulkan..Amin...
harap ade berita baik!syoknye kalo betul la pregnant~

eMMe said...

kelisa: tak baik tau~ slagi tiada keuzuran, InsyaAllah solat tak ponteng....

eMMe said...

purple~ mmg me dulu tekanan darah rendah, skrg ni jadi lagi....

kelisa_samudera said...

emme, saya dulu penah jtuh dalam bilik air sebab tekanan darah rendah. pitam sekejap.

♥e'in♥ said...

mungkin tekanan drh akk rendah kot..

eMMe said...

kelisa, haaa~ tau pun...ni bukan memain, ini kes serius...

eMMe said...

ein~mungkin juga dik...tapi, akak akan ambil langkah berjaga2..InsyaAllah, akak tak pape...

Lina Rahim said...

hm..baru dapat bukak comment box eMMe ni..lambat betul internet ni..eMMe ada makan kambing ke? takpun itu symptom2 nak demam..try la minum air 100+

NUR AIN ZULAIKHA said...

hati saye kate akak ada 'isi'..mane tau rezeki aidil adha..

tp lau x, myb akak kurang darah n kepenatan kot..

g cek doktor ye..

eMMe said...

lina~patotla lame tak nampak...internet mmg ade problem kot, mane de makan kambing la dear...
hah?! demam, tapi tak rase demam, me sihat ari ni Alhamdulillah...

eMMe said...

Nur ain Zulaikha~ kalo betul kata hatimu Alhamdulillah syukur, mmg itu yg akan nntkan, if tak, akak kene la berehat byk2, tapi takde la penat mane pun....akak rileks je dear....

a.samad jaafar said...

tak seronok dengar.. jumpe doktor ye eMMe.. tak nak melawak bab kesihatan ni.. risau ada la.. jumpe doktor ye ..

Post a Comment

tq 4ur comments~