Followers

Nov 29, 2010

Isnin Ku~Jadi…

Sampai camtu ke hari isnin anda?!oh! tidakkk…


Tak tau la nape

Pepagi dah berpeluh

Ni gara-gara my boss la ni

Hahaha…salahkan bos pulak

Diri sendiri tu dah mmg kelam kabut

Ngaku jelah

Huhuu…dah la aircond kene secara manual

Bukannye masuk opis aircond sedia terpasang

Kene lak cari remote tekan ‘On’

Cam tu la mE hari2 di opis

Maunya tak berpeluh ‘keti’

Hehehhe…

Rileks jap! Bos dah kuar pepagi

Kering dah peluh,

Aircond pun dah start sejuk~

21 princes N princess Yg Sweet:

SINGALAUTMETRO said...

hari hujan...cuaca tak berapa panas. tak apalah air con tak berapa sejuk..

RozSyah said...

aircond kt ofis aku pun kul 8 br beroperasi..so kalu dtg awl..kepanasan jugak pagi2...

eMMe said...

en SLMetro, saya mudah berpeluh, elok wewangi pepagi, dah memasam, hehehe...

eMMe said...

same la rozS, tempat aku kene on sendiri....huhuu...

alieff said...

haha.... ramai mereka2 yg kureng suka hari isnin...
begitu jua diriku... keh3~

p/s: air cond kat kelas lagi gonjeng; kadang2 tak function! =.="

eMMe said...

alieff~ bwk kipas dari rumah la cam tu, hehehe...

JUE said...

Remote aircond kat tempat CC tau ;)

Amy Syaquena said...

salam..

ramai orang x suke hari isnin tapi lain pulak amy he3...

acik mimie said...

isnin ... ohhh isnin ... hehehe
eMMe keje kat mana ek ?

Ena said...

kat sini aircond still tak sejuk.. rasa angin je kuar.. angin panas wooo.. berpeluh la jugak.. huk2x..

eMMe said...

Kak Jue~oke, tak pe, akak control luar, saya control bilek bos...

eMMe said...

amy~wah! bagusnye...lain dari yg lain, hehehe...

eMMe said...

acik mimie~ pindah sementara kat Heritage depan The Mines, Kem. Pengajian Tinggi.

eMMe said...

Ena~ tak tukar lagi ke? aiyooo..tak berpeluh ke?

Dilla Ady said...

ari nih cam biase la...mesti la cam liat sket nk keje..

lagi pulak batuk2 nih..haishhh..malas..malas..malas..

eMMe said...

Dilla~ alaalaaa..siannye dia...makan ubat batik ye yank~

amalhaj said...

salam ziarah. idak payah mike wat kopi, teman tandang kejap ajer. len kali teman tandang lagi.
ISNIN = SENAYAN

a.samad jaafar said...

senin yg best.. makan kari kambing gurun hari ni.. huiii.. berpeluh keti hahaha..

eMMe said...

heheheh...makan pun berpeluh ekk...
tu la sebabnye, makan pelan2 dont be gelojoh ye Yop Mad...hehehe...

MAMASYAZA said...

bukan boss me aje, boss akak pun lebih kurang gak kelam kabutnya

eMMe said...

ahaks~ kelam kabut dia jadinya jangkit ke kita gak, hahaha...

Post a Comment

tq 4ur comments~