Followers

Nov 7, 2010

Blog Cuti Betul Betul Punye~

tQ~ mr. gOOgLe!

Salam, Selamat kembali
Hai~ bertemu lagi kita di sini
Amacam Cuti kowang?
Kemana kita?
mE lepak umah kat Slim River,
coz lame giler tak balik Slim River
laz, time Raya Puasa ari tu…(lama giler ker?)

3 hari cuti, alaa..tak rasa apa la…
sekejap sgt
masa berlalu pantas
pergi tak kita sedari
tak menyempat2, hehehehe…
tapi sempat la gi piknik kat Sg Klah
dgn my sepupu, my aunt, n anak2 sedara
syok le berendam dlm kolam air panas
kikiki….
Tapi cuaca sana kureng la
Hujan…n berhujannn…
Mandi hujan la jwpnye,

selama 3 hari itulah,
I spend my life time with my parents la….
Tolong my mum di dapur…
Mmg lama la tak balik umah tu
Berabuk, bertahi cicak, bersepah
Sana sini,
Tapi nak kemas betul2 mmg tak sempat la

Tunggu la cuti raya Haji pulak la…
InsyaAllah…
Tak sempat kot cicak nak wat tahi
Hahahahah~

25 princes N princess Yg Sweet:

a.samad jaafar said...

sungai klah..wah..ujung minggu depan teman nak ke sana la.. itu tempat kegemaran teman tu..errr...komen eMMe kat n3 teman tu... keluarga sebelah mak kat Karai ? silap2 kita ada kene mngene ni kan hihihi...

Lina Rahim said...

ooh..patutlah da lama tak update blog..rupa2nya g bercuti...

al-lavendari said...

kat sungai kelah tu banyak ikan kelah tak ?

mrs.spicy said...

samalah. balik kg jugk. tak puas. nak balik lagiii~

Ena said...

salam..

dah masuk opis ker belum ni? heheh

jesnita_ns said...

bestkan blk kg mE..nak² kg sendiri...lain mcm keseronokkan nya..hehe

eMMe said...

Yop Mad, ntoh le, teman pun tak pasti...maybe jiran skampung ke, hehehe...

eMMe said...

Lina, yea...tak pat nak BW blog awak..i akan BW juga, tunggu.....

eMMe said...

uncle, takde la uncle...dia dah mcm tempat taman tema le...tempat mandi n rebus telur je, hehehehe....

eMMe said...

mrs spicy, jom raya haji nnt...yeay~

eMMe said...

Ena, yea saya bekerja ari ni...moody~

eMMe said...

apai, yup, u know never mind....sanggup tak tido tgh ari, ade je mende nak di godeknye, hahaha...kalo umah org lain....ngantok n letih je, hahahaha....

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

cuti 3 ari....ai dok umah
jadi bibik kepada anak buah-buahan yg terchenta

hehehehe

My Little Diary said...

cuti raya haji ke slim river lagi ke tu?? hehe mcm tak cukup jer cuti 3hari ye!

lydzar said...

cuti 3hari lepak2 kt rumah je..

samala kita pon balik kg last sekali adalah raya puasa aritu..rindu mak!

MAMASYAZA said...

cuti 3 hari aritu, plan asal nak bwk anak2 g sg petani, ada reunion sekolah en. abah, tapi apakan daya, banjirrrrr

eMMe said...

yanie~ syok le dah ade anak buah...tak la feel bored kan...kan...

eMMe said...

Rima~ InsyaAllah, Slim River dulu...tahun ni my turn la dear..

eMMe said...

lydzar~ tak leh jenjalan, kene dok umah je rehattt betul2,hehehe...

eMMe said...

akak sue, sume jalan tutup ek? banjir teruk tuu...hope sumenye dlm keadaan selamat n baik2 aja...

E K A said...

selalu hujan ke...hm camne nak balik pahang nanti.arap dah reda sket...best la dia leh balik kampung

munna said...

wah! seronoknya ye blk kg.. kak munna dekat je ngan faliy hari2 jumpa... kg hubby pun cuma sejam dari rumah.. tiap2 minggu blk sekejap

eMMe said...

hahaha Eka, balik la Pahang, takde ape la hujan tu biasa laa...

eMMe said...

kak munna, dok dekat dgn famili best laa....seminggu skali ke dua minggu skali ke baru leh lepak umah mak...

anita_hanapiah said...

dh lama x g sg kelah...best...tenang ja

Post a Comment

tq 4ur comments~