Followers

Nov 2, 2010

'Follower Bertuah GiveAway'.


1. Mesti jadi follower saya dan nyatakan id follower anda.

=eMMe

2. Buat satu entri mengenai GA ini, bertajuk 'Follower Bertuah GiveAway'.

Sudah~

3. Letakkan banner dan link kan terus kepada entri ini.

Sudah~

3. Letakkan banner di side bar blog anda.

Sudah~

4. Tag 3 rakan blogger anda.

Noreed

Rima

Shima

5. Tinggalkan komen di entri ini.

Okey Sudah~

18 princes N princess Yg Sweet:

jesnita_ns said...

rajin mE masuk contest...gud luck yer!

eMMe said...

makaseh jes, takde topik, tu yg wat entry contest, hehehe....

My Little Diary said...

eMMe thx sbb tag saya... huhu... kena buat ke ni.. ke3x..
nanti saya ada free saya buat ek..!

eMMe said...

its okey rima, anytime, sebelum expired date GA tu, heheheh...

MAMASYAZA said...

gudluck ok

Ena said...

Gd Luck emme.. ;D

cheqna said...

all the best ok..=)

eMMe said...

okey2
hehehe...tq
akak su
ena
cheqna~

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

gud luck yank...semoga kemenangan milik mu hehheheh ~

kelisa_samudera said...

cerita pasal tag-tag orang ni, teringat surat layang zaman dulu2. hehehe

noreed said...

tadi nak bukak posting emme kat my dashboard blog takut jer terkena, skali tu btull lah firasat ku..hehehhe. sy wat lbt sket ye awk...

RozSyah said...

haha..thanks coz join..at least ada gak topik yg nak dipost kan..

eMMe said...

yank yanie, owh thx, mudah2an..milik kita berdua, hehehehe...

eMMe said...

kelisa, owh?!surat layang dgn tag?ape kaitannye? tak faham...hiihihih..

eMMe said...

Noreed, hahahah..sampai camtu skali, takpela..pasni tak tag awak le..sian...hihihi

eMMe said...

RozS, betul jugak. tapi jgn la kasi tag sokmo..huhuhuh...

~ Aa|Naa Nad|raH ~ said...

salam..
terjah2!
cukup syarat =)
good luck!

noreed said...

alah emme jgn lah majuk, bukan ape sbb sy ni slalu lupa takut emme kecik hati. ni lupa dah ni. tak pe mlm ni sy buat posting ni ye. senyum sket, emme :)

Post a Comment

tq 4ur comments~