Followers

Nov 30, 2010

Award To my TipTop Komentators~


Award ni dianugerahkan Daripada Momma Lydzar~
Terima kasih kepada Momma kerana memberi award yg saya rasa tidak layak utk terimanya…tidaklah secantik mane pun blog n tuan blognya, hanya biasa2 aja, Terima kasih atas pemberian award ni. Bertuah badan ni dpt award. Bukan senang kan nak dpt, okeyla! Tak mahu citer panjang n bebel bukan2!.

Hurm..nak award kene jwp soalan baikkk punya dulu la…

6 favorite artis/group/singer

1. 6ixth Sense
2. Amy Mastura
3. Faizal Tahir
4. Erra Fazira
5. KRU
6. Beyonce/Rihanna

Tag 10 orang blogger utk menerima award ini.

Mcm Momma Lydzar gak, nak berikan award istimewa ni kepada 10 top Komentators saya
1. ASJ
2. Ena
3. Yanie Budak Gebu
4. D08
5. Eka
6. My Little Diary
7. Kelisa Samudera
8. RozSyah
9. Cheqna
10. Alieff (walaupun tak top, tapi meletop!!! gak la, hehehe..)

mE sgt2 menghargai kehadiran kowang di Blog mE ini, alaa…mE nye blog ni ala2 syok2 sendiri je, hiks2! Harap kowang sentiasa melekat di sini, walaupun tak penah jumpe secara LiVe, taPi Kowang mmg best, tanpa kowang, suram sepi lah blog mE nih tQ n tQ sgt2 tau~

20 princes N princess Yg Sweet:

RozSyah said...

thanks coz bg award tu

tp..

aku dah jumpa ko secara live tau...hahaha..

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

❤ yeay...nama ai di situ..hehehhee

thanks yank....

eMMe said...

rozS, sila abaikan, hehehe...terlepas pandang, upsss~

eMMe said...

Yanie~ ye yanks,u pun selalu jenguk ai, thx so much dear~

My Little Diary said...

salam,
wah!!! tahniah dpt award....hehe

eMMe said...

tahniah kat Rima juga~

JUE said...

nak merajukkkk!!!! hehehe

Lina Rahim said...

congratz eMMe..

eMMe said...

kak jue~ plz jgn majuk, sila la kome byk2 kat blog me, hahaha...dpt award~

RozSyah said...

aku dh ambik award tu..nnt esk lusa aku publish k..hahaha..

ok aku dh abaikan!

a.samad jaafar said...

tang tip top komen tu betui..haghap akan kekei kedudukan teman tu.. tp tang cantik.. ghase geli pulok.. takpe..demi geng..teman berbangge meneghimenye Me uii...

SINGALAUTMETRO said...

ooohh..korang main award award ye..tak apa..tak apa...saya tengah buat oscar besar punya untuk semua...tunggu..macam oscar grammy award punya..hihihi

eMMe said...

RozS~Publish cepat2! hehehe...

eMMe said...

Yop Mad, peh ni leh cantik2 kan blog yea, tu kasi semangat sebenarnye...tu pasal la kasi award....hehehe...

eMMe said...

En SLM, upsss~ nak juga ke? hehehe...nnt mE dptkan award yg sesuai utk SLM, wah! buat Oscar Grammy Award gituuuu~ nakkkk, hehehe...

Ena said...

emme,

tak kisah la syok sendiri ker apa.. yg penting kita dapat luah apa yg terbuku kat dalam hati.. tapi yerla kan lain org lain penceritaannya.. yg pati ada gaya & cara tersendiri..

eMMe said...

Ena, memahami ku...dan aku memahamimu...hehehe...amik award ni tau!

DKosongLapan said...

errrr....
maap cik eMMe...
baghu haghi ni awok teghingat awok kene tag dengan mike......
esok awok jawap ye!!.....

eMMe said...

alaa....Do8 mmg, kalo lagi lame, mmg leh lupe kat teman....awok ni sape...huhuhu....amik tau award tu...hihi...

E K A said...

dah jumpa awardnya..jgn marah ae...sejak balik bejalan ni, kepala otak jadi weng2 la emme...tq bg award...kita suka kawan dgn emme...sbb tu kita slalu komen blog emme :)

Post a Comment

tq 4ur comments~