Followers

Nov 10, 2010

Ini Entry utk dua hari


Hari ini dan besok

Khamis dan Jumaat

Hahahaa…

Boleh tak mE wat cam tu

Nampak sgt la me ni rajin in bracket kan kan…

Alaaa….

Acila~

Takpe kan..

Bukan selalu mE wat cenni

Kowang kene la faham…

Me ni tak de citer nak diupdate

Kalo update pun, tak menarik

Takot kowang lari….hehehee..

Jgn la cam tu…

Tak sayang mE ke

Kekekekekee~

27 princes N princess Yg Sweet:

SINGALAUTMETRO said...

Baiklah..anyway tq sebab sudi jenguk blog saye.

Ena said...

heheh..
apa2 je la emme, janji ber update.. cam ena tu bebel2 je tiap2 hari.. huhu.. lantok ler..

cheqna said...

dan lagi macam gitu ye..
ye la ye la..aci aci....=)

eMMe said...

singalaut, nnt mE singgah lagi....thx 2u2~

eMMe said...

Ena, takpe, anda punye bebel, saya suke baca..mmmuahs~

eMMe said...

cheqna~ ihiks, aci2 buka pintu....
ape boley buat...

midiaida said...

hahah..ok la tuh..janji ko hupdate gak kan??..dr aku nei..ekekek..bz r weh..keje tgh melambak..hahah..ape2 pun aku ttp akan jenguk blog ko..cume blog aku jek laa x sempat nak hupdate..ekekek..

SHIMA said...

hehe...entry utk 2 hari ek...ekeke. sesekali buat best gak...sama ar cam shima,kdg mmg x idea...

x pe,kali ni kasi chance...

alieff said...

err.... kak..
jadi, komen alieff yang ni untuk 2 hari jugak la yer... hehe~

si biskut said...

terus usaha dan semangat!hehehe

anita_hanapiah said...

besa la 2 me..nita pun kdg2 xdak citer apa 2 yg selalu tempek info2 je..

MOH KEMBARA said...

Salam emme, oh ada ker entry 2 in 1, baguih punya idea! Janji idup lagi. Haa nanti senang2 moh gi blog akak baca posting terbaru pasal kampong akak di Turki. Yang lain2 pun moh singgah blog akak join jadi kawan2.

fara said...

comel wat notes mcmni.
hehe :)

eMMe said...

aida~ aku lepak blog ko, kalo ko update...takpe...buat la mane yg mampu...

eMMe said...

shima,kalo tak kasi chance pun, nak buat gak, hehehe...

eMMe said...

alieff~ uits tak bleh la, kire satu! huhuhu...ngelat la tuu...

eMMe said...

biskut~ Baiklah!

eMMe said...

aa'ah anita, mmg mcm tu la kan...at least berupdate..hihihi...

eMMe said...

kak halima, thx sudi ke blog saya yg tak seberapa ni...

eMMe said...

fara~ comel ke? hahahaa...makaseh, hohihihi...

E K A said...

tak lari nya emme.selalu ternanti2 entry mu ini

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

sayang kamo0o0

sebab tu singgah sini hari2....

hehehhe

eMMe said...

yea..betul tu Eka, kalo ade entry baru, mesti la kene jenguk sini kan....

eMMe said...

yanie, thx masih setia ke sini, hehehehe....

noreed said...

to emme: ok ni adalah komen utk 2 hari ye.

komen hr khamis: lol ingat ada entry baru, utk emme kongsikan tp tak ada, sob,sob,sob...

komen hr jumaat: aik blum ada lagi ye. haip terlebih mkn vitamin M ye???

p/s: gurau jer jgn marah :p

eMMe said...

Noreed, tak marahhh..sayang same kamu Noreed~ ngeh2x!

Ayuraza said...

haha...ok gak tu..skaligus..

Post a Comment

tq 4ur comments~