Followers

Nov 12, 2010

Aku Seorang~

*u all bleh besar kan gambar ni kot…kalo tak Nampak ape yg mE tulis, hehehhe~

Mungkin
tajuk entry ni tak berkaitan dgn kandungan isi entry ni
Hehehhee~ *Malu ah!
Takpela wat muke selamba ah!
Tadi mE ajak sowang kawan mE amik gambar sowang2 kat bilik bos,
Bos takde, dah outstation, hepiiiiii~

Kul 12 tgh ari tadi~
Tetibe keadaan ofis senyap sunyi
Takde pulak budak2 ni call mE ajak kuar makan skali ke
Rayau sama ke
Sampai hati dowang
Aku Seorang di opis,

Esok adalah Sabtu
Patotnya mE n mr HuB ke Medan
Tapi kami cancel flight kami
Cancel sebab ape?
Kowang tau?
mE nye alasan
*Indonesia dlm kualiti udara yg membimbangkan
Walaupun Medan jauh dari Gunung Merapi
*tak sedap nak pi
*mmg tiada halangan dari mane2 pihak utk ke Medan, tapi kite takleh nak jangka bencana alam boleh terjadi bila2 masa
*Mungkin bukan rezeki kami tahun ni
InsyaAllah Tahun depan 2011~ada anak, bwk anak skali jalan ke seberang laut…Aminnn.

26 princes N princess Yg Sweet:

Syue Mustafa said...

Emme, muka dah nampak lain. nampak dah berisi skit.

rosesrosz said...

wahh kak emme..makin cun!!!

Mrs Nageb said...

betul me,lebih baik berjaga :)
tahun depan jalan lagi,hehe

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

chantek nye eMMe....

muka ada iras2 catriona ross....*betul ker ejaan nama dia tu?*

heehhehe

lydzar said...

masa dok dgr pasal berita merapi ni, dalam hati mmg dh terdetik..kesiannya orang2 yg dh booking flite ke indon skg ni, mesti terpaksa cancel trip.

tak sangka me pon salah sorang mangsa keadaan itu hehe..tak pe next year boleh kot g jalan2

alieff said...

takpe kak...
tak dapat pegi medan mungkin ada hikmahnya...
pegi medan selera pun jadi la...
hehe~

Ena said...

yer la kan emme, beringat sebelum kena kan..
insyaallah.. next time ada peluang lagi..

lovelywa said...

wahhh..muka dah mengembang..cam suntik botox pun ada mee..sib badan tak naik sgt ehh..tp ada potensi tuh..hehe

eMMe said...

kak syue~ cun tak muke mE cenni? hahaha....

eMMe said...

rosZ~cun ke? yo la tu, hehehe...thx!

eMMe said...

mrs Nageb, a'ah, mane tau kite gi skali ke kan you? hehehe...

eMMe said...

yanie~yank, mcm katriona ross pulak, ade2 je yew ni, malu ai tau...hiks~cantek kew? isk*malu...~

eMMe said...

lydzar, uhuks~mangsa keadaan...tapi nak wat camner kan...takpela...duit bleh dicari, nyawa?

eMMe said...

alief~amboi perli akak ek dik...nak kene hntr ke medan perang ke?! hihihi....

eMMe said...

Ena, mane tau, kite gi skali tahun depan, kan..kan...hihihih....

eMMe said...

lovelywa, amboi akak kalo bahan saya kemainn ekk sukeee ekkk tgk per'kembang'an saya ekkkk.....

a.samad jaafar said...

uiii...cantik baju.. oghangnye..yo teman puji dalam ati je la yak..

E K A said...

sama la cam eka emme.terpaksa cancel flight ke bandung.tunggu la reda sket...baru pegi ye....

midiaida said...

wahhh posing di ari jumaat yek???..heheh..ko nampak makin berisi laa..x pe2 tp still lg berseri2..;D

eMMe said...

yop mad, huhuuu....makaseh ateh pujian yop tu, dlm hati pun dlm hati laaa...tak yah le puji maluuuu*

eMMe said...

ye ke EKA? plan gi Bandung ye?
next year kite gi together2 la...gi ramai2 best skit...

eMMe said...

Aida~ aa'ah makin menembun/berisi, tapi dasarnya kosong, risau wei.....

MAMASYAZA said...

amboi berpozing sakan lam bilik bos.
tak yah la ke medan lagik, bahaya walopun jauh, lepas2 ni boleh plan kesana

anita_hanapiah said...

xpe la me blom rezki lg 2..nita pun cancel gak nk ke medan bln depan..rasa takot plak...ye la mcm2 kan la ni kt sana

anita_hanapiah said...

xpe la me blom rezki lg 2..nita pun cancel gak nk ke medan bln depan..rasa takot plak...ye la mcm2 kan la ni kt sana

eMMe said...

akak su~ aa'ah..nnt kite plan same nak kak su, gi ramai2 syok skit,hehehe...tak la takot kan...hurm...

anita~yeke?hang pun cancell? next time la dear InsyaAllah...

Post a Comment

tq 4ur comments~