Followers

Nov 3, 2010

GiveAway Domain From MelRomeo.COM


Salam. Pepagi jenguk Blog ku ada TAG dari Alieff, suke beno dia tag akak ye dik~
Ape pun makaseh, tu maknanye, mmg sukeee ko kat akak, hahahaha…
TAG pun TAG laaa
Haaa~ sape lagi nak TAG mE diperSILAAA kan masukkk…hahahahaa…
mE mmg sukeee jawap TAG2 nih…
hanya itu je yg dapat mE buat, kalo takde IDEA or Cerita pendek aka Diari harianku…
alaaa…biasa2 je, nak tempek suh kowang baca, alaaa..citer BORING laaa…wat semak je
wakakakakakakaaaaa~

eh! Membebel lak makcik ni jom layan TAG terusss zassss~

Syarat & Peraturan
1. Create 1 Entry bertajuk “GiveAway Domain From MelRomeo.Com“
2. COPY Ayat berwarna Merah diatas dan PASTE di blog anda. (PASTIKAN LINKBACK KE ENTRY INI)
Tag 5 Orang Kawan BLOGGERS
1. RozS
2. Anita
3. Lina Rahim (ehe..ehe..ehe..bila lagi nak TAG awak..)
4. Kelisa Samudera
5. Yop Samad/D08/Budak Nakal (kowang kene o~soM~)

MENANG 1 DOMAIN .COM / NET / ORG
GIVEAWAY DARI MELROMEO.COM
4. Comment Entry ini berserta LINK Entry anda dan Siap!
Easy Huh? Pemenang akan dikira menggunakan Random.ORG! Mungkin Anda Bertuah ? Siapa tahu ?
Hehe , Tarikh Tutup 30 November 2010!* GoodLuck And Enjoy Bloggers!
Easy huh?

16 princes N princess Yg Sweet:

kelisa_samudera said...

alamakkk kena tag la. hehe. tima kasih. nanti saya fikir nak taruk entri apa. ;)

lydzar said...

good luck

My Little Diary said...

semoga berjaya... he3x


entry terbaru "wajib mandi wajib"

eMMe said...

kelisa, tak yah pkir, entry dah ada tajuk2 siap2 dah....

eMMe said...

thx lydzar..GA saja la minggu ni, heheheh...

eMMe said...

opppss..rima, tak tag rima lak kali ni hahahhaa....thx dear..

a.samad jaafar said...

keme doh oooosom... D_08 yg menang.. Jawab yeop..jgn tak jawab.. frust jugak kalah ooooosom..hihihihi..

eMMe said...

eleleleee...frust kunun, ke sukeee, hahahaa..kalo nak amik tag ni pun muleh je yop samad...

Mata Hati said...

good luck... :)

eMMe said...

thx bro~

kelisa_samudera said...

oo gitu ke. tak payah fikir nak tulis apa kan? copy paste saja le ni. hehe

eMMe said...

aa'ah...kelisa, copy paste saje..mudahkan, hehehehe...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

semoga menang.....(^^,)

eMMe said...

saya nak menang nakkkk....yank~ thx kasi semangat, hehehehe....

RozSyah said...

beb..nnt free aku buat yer tag ni..hihi..

RozSyah said...

tag emme dah dijawab

Post a Comment

tq 4ur comments~