Followers

Nov 26, 2010

Blog Personal Isteri Pilihan



Kowang klik2 la bg tgk lebih jelas lagi...mE tak reti nak letak besor2~

Blog Personal Isteri Pilihan
Ni entry kedua hari ini (Jumaat)
Tadi keje mE hanya la BW kat umah blogger2…hahaha
Skali mE terperasan kat blog Bro Muz ade dia up entry Blog dia tercalon blog personal Suami Pilihan
Me baca lagi senarai2 blog isteri pilihan, haaa! Name mE pun tercalon gak, Di peringkat pertama Cube check name kowang?ade tak? kat sini~ Tahniah juga, n gud luck~
hahaha..kelakar….senyum senyum kambing je la~
Ade gak yg mencalonkan me, terharu lak tetibe, terima kasih kerana calon kan blog me
Pada mE, blog me tak la bagus mane, skadar suka2 n tak sangka blog mE biasa2 mE ni dapat perhatian
TERIMA KASIH, tak tau nak ckp mcm ner
Ada ke yg nak undi mE? Undi la, takde paksaan, malah me rasa gembira n syukur
Tetibe jari jemari ni sejukkk semacam, nak menggigil pun ada….

23 princes N princess Yg Sweet:

lydzar said...

wahhh..tercalon eh..

best tuuuuu! :)

JUE said...

Tahniah me! Tahniah! eMMe mmg layak tercalon. Gud luck! :)

munna said...

wah1 wah.. tahniah emme ye.... good luck

Umie a'iesya said...

gudluck kak emme!
hehehhehe
sya pun trak sangka!hohoho

My Little Diary said...

salam,
mmg layak dipilih...
tahniah ye.. hehe

eMMe said...

lydzar, aa'ah best, walaupun tercalon pun, dah kire best nye stage tu,hehehe...

eMMe said...

Kak Jue~ tQ, layak ke? hahaha..kelakar le ape pun thx nnt vote tau...

eMMe said...

munna~ thx kalo suke mE vote yea
hehehe~

eMMe said...

sya~ tahniah, perasan name sya atas skali, tahniahhh...sya~

eMMe said...

rima~ thx, nnt vote mE , hehehe...

Umie a'iesya said...

nnt kita vote kak emme jugak!hehe

eMMe said...

vote sya juga~ cenne nak vote sya?

Ena said...

tahniah..

tumpang happy utk emme..

eMMe said...

makaseh Ena~meh sini peluk2 hepi, hiks~

lovelywa said...

wahwahh..untung2 dpt anugerah isteri mithali ehh..camne join menda tuh?? emme bg nama ehh?

eMMe said...

me tak bg name
tah! ade la kot yg bagi tu...
me tatau...
hehehe...ntah la
tak tau sape punye keje tah~

zmah said...

Akak singgah melihat senarai calon...raminya meriah...BAGUS
eMMe...semua gambar dalam blog akak tu,akak yang ambil sendiri...sikit sangat suami ambil sebab dia kan bawa motor.

DKosongLapan said...

cik eMMe telah ditag di blog awok..... bawah tajuk Giveaway Blog Atie Aizam....haghap maklom...

MAMASYAZA said...

wahhhh tahniah tersenarai

hamzah ian said...

fuhyooo... calon suami pilihan takde?? har har har

Gyena Chobitz Armani said...

wah akak dh famous dr blog sy la akak ni...congrats, sy akan undi akak lelaju...ada tak contest senarai blog bujang popular..hahha..nk popular jugaakkkk :(

midiaida said...

wahh best2..tahniah emmi n gud luck!!!..t aku vote ko ek..;D

dilla molly said...

camne nak vote nihh??huhu

Post a Comment

tq 4ur comments~