Followers

Nov 22, 2010

Mari Layan ini Cerita Bergambar~

Salam semua kawan2 blog

Apa khabar hari ini?

Harap semua nya dalam keadaan sihat ceria hendaknya

Hari ini (Isnin) agak lewat untuk ucapkan selamat Hari Isnin kat kowang

Al_Maklumlah, petang gini baru rasa nak update blog

Apa buleh buat

Mood baru mari~

Tapi takpe kan, daripada tak berupdate

Thanks kepada yg masih sudi menjenguk blog mE

Thanks masih tidak jemu2 bagi komen2 pada mE

Thanks sgt2,

Kalau la mE dpt jengah blog kowang selalu…

Alamatnya tak berjalanlah keje di pejabat

Ape boleh buat, kat pejabat la mE boleh BW, komen2, say hai2,

Kat umah??? Tak boleh la, ‘line’ berbayar ni….jarang mencapai kepuasan yg maksimum utk lakukan semua aktiviti tersebut….huhuhu~ apa nak dikatakan……

Gelak saje la~ hahahha~




Sebelum jalan jauh, kereta mesti diperiksa dulu~
My angah (bakal pengantin ni) n mr HuB

Kan best kalo muke mE putih cam tepung gomak~ hehehe..padahal, flash je…

Color wajah mE sebenar, hahaha~

Mr HuB, tidak berpakaian sedondon kami, mE je yg melaram baju raya, hihi~

Bergambar kenangan, my parent latarbelakang sungai perak, masa ni kami ronda2 di kg jawang hulu, inilah kampong tempat lahir my mum~

Lagi my mum n dad catwalk, kekekeke~

Ni haziq name dia, selamat berkenalan ziq~ jiran kat umah slim river~

Haziq lagi~deng tedeng deng denggg~bila la aunty leh jumpe haziq lagi….

Gambar dari belakang yea…separuh2 sudah…hihihi...

Tu dia sup gear box sudah mari!
Tgk my dad (seksi auww!) kusyuk dgn menyedut sum2/lemak dalam itu tulang
Peghhh~ semangat nye menikmati kesedapan sup panas, slurppp~


Bersama keluarga mr HuB, my kak long, adik sara, anak2 buah mr HuB, opsss membawa penumpang lebih muatan hahaha~shhhhhhhhhhh…

Tamat~ entry petang nih yeehaa~

19 princes N princess Yg Sweet:

Sidratul Muntaha said...

jalan - jalan dgn famili aderlah best!

alieff said...

wah! seronoknya dia....
tetiba je homesick bile tengok gambar2 famili ni... adehhh~

entri jiwang terbaru:
Kenapa awak buat saya macam ni?!

Ena said...

jelsnya sbb dapat berkumpul dengan kedua2 belah pihak.. sangat sernok bukan!.. tak pe la tumang happy tengok emme happy.. :D

E K A said...

bestnya raya dia.....neway selamat hari raya emme.

eMMe said...

sidratul~yes! sgt best, itu la masa yg best, Alhamdulillah....

eMMe said...

alieff~what happen to u dear?sampai homesick nih, ihihihih....rileks kay...

eMMe said...

Ena~ala Ena, time ni time me, nnt ena lak jeleskan me...sabar kay...nnt masa ena lak, kite mane tau kan....same2 hepi kay....

eMMe said...

Eka~mood sentiasa raya, ehehehhee....

Lina Rahim said...

patutlah cuti sakan..seronok rupanya..

Ayuraza said...

comelnyer haziq..
meriah kn kalo kumpul rmai2..nikmat xterkata..

acik mimie said...

acik emme ...
raya sakan ye .. hehehe

DKosongLapan said...

laaaaa.....balik Kole keee???? ngape tak dikabo???? bulih le bersogheh nantiiii

eMMe said...

Lina~ mmg beria2 cuti nye, hehehe...

eMMe said...

Ayuraza~ cumelkan haziq, gerammm...rasa nak cubit laju2, hehehe....

eMMe said...

acik mimie~ syok skali dpt berkumpul mmg meriah la..hehehe...

eMMe said...

D08~ lalu je...nak bersogheh camner...dok kat kg Jawang, jauh tau dari Kuala Kangsar...heeheh...

kelisa_samudera said...

hoh, your mum n dad pegi bebulan madu kat sg perak ke? :P

SINGALAUTMETRO said...

seronoknya tempat macam tepi sungai perak tu..duduk-duduk bawa budak-budak mancing..best betul..

JUE said...

haziq yg comel! - anak jiran rupenye...

Post a Comment

tq 4ur comments~