Followers

Nov 30, 2010

Seperti Biasa~N’ Selalu


Salam n Selamat Pagi semua...(nak masuk tengahari dah...heee)
Harap semuanya OK~
Me Ok,
mr HuB cuti ari ni sampai la Jumaat~ sonok ekk cuti dok bwh slimut
selalu kul 6.00 am bgn siap gi keje, jadinya me drive la sensowang...
awal mE kuar umah, kul 7.00am dah gerak, takot kereta banyak, mE ni phobia kereta byk n laju2 nih..hehehe... apa2 pun,
smoga hari Selasa ini lebih menceriakan dan menenangkan...
keje ada, tapi, mood belum mari!
selamat bekerja, dgn tekun

22 princes N princess Yg Sweet:

JUE said...

Pukul 7 dh kuar???? Awainyeeeee.... ;)

lydzar said...

emme amek award kt blog tau

eMMe said...

lydzar~okey, dah nak nmpk dah, tak sabar nak tempek kat blog ni...makaseh ....

eMMe said...

Kak Jue~ biasa la org gayat bawak kete, hahahohoho....

nusha said...

muge2,sy pon nak ceria2 setiap hari..

jesnita_ns said...

kul 7 kuar..kul bape dh terpacak kt opis tu...pekerja cemerlang lah mE ni..

eMMe said...

nusha~ same2 la kite ceria ye dear...

eMMe said...

anjelik~ aku kene gerak awal, coz, sampai opis pun 1/2 jam kire dkat kul 8am gak, kereta byk wooo..so, aku drive slow, jarang drive camnih la jadinye, hehehe...

My Little Diary said...

salam,
mood tak mari lagi ek... hehe, lepas lunch mesti ok tu

Dilla Ady said...

pukul 7 masih sibuk gosok baju n tudung..huhu

eMMe said...

Rima~ mood lepas lunch tido la jwpnye, hahahha...

eMMe said...

Dilla~ nak gi mane siap2 gi keje ke?

Ayuraza said...

saya lagi awal..
6.40 da panas enjin..hehe
sebab xnk org len masuk ofis dulu..ntah perangai jenis ap..haha

SINGALAUTMETRO said...

bawak keta bebaik

eMMe said...

hahha! ayu, takleh laa coz ade lagikk awal, hehehe...bgus la ayu, awal2 sampai opis, balik umah pun awal la kan...hehehe...

eMMe said...

hehehe! baiklah SLMetro, makaseh!

RozSyah said...

awalnya ko gerak gi keje?asben ko mmg selalu cuti ke?

hari ni aku pagi2 ada meeting..tghari ke Mines..jalan2!huhu..

Umie a'iesya said...

kak emi jum mkn!hehhe..lapo!

eMMe said...

RozS~mane de selalu, aku baru citer syg...hehehe...

eMMe said...

sya~ jom! jumpe nnt...lapaQ!

Mata Hati said...

tahniah yer dpt award yg comel tu... :)

eMMe said...

mekaseh mata hati~ awak pun layak gak dpt award comel tu...ke dah dapat dah?

Post a Comment

tq 4ur comments~