Followers

Nov 11, 2010

Selamat Hari Jumaat~


Buat dendangan kalian semua blogger yg mE sayang

Dengarkanlah lagu dari Maher Zain - Baraka Allahu Lakuma

Sama-sama layan Lagu Nasyid ini. Agar hilang rasa gundah di hati kalian

Setelah bekerja 5 hari, moga dapat ketenangan hari ini.

16 princes N princess Yg Sweet:

al-lavendari said...

anak lelaki bongsu saya yang berumur 10 tahun amat menggemari lagu ini.. dan bila dah banyak kali dengar, ayah dia pun turut suka.

eMMe said...

tula pasal uncle, ni kes sebab dgr byk kali la ni jadi suke nak suh kawan2 blog saya dengar juga...hehehe...

alieff said...

akak edit embedded code video ni...
yg code dia mcm ni:
width=”425″ height=”350″

tukar dgn size yg akak nak tapi pastikan kekalkan ratio panjang n lebar video tu~

a.samad jaafar said...

errr...selamat haghi jumaat ke malam jumaat ni eMMe.. hihihi.. sedap pulok lagu nih...!

Ena said...

Salam Jumaat..

Maher zain, lagu2nya memg sedap didengar.. ;D

eMMe said...

alieff~ okey2 thx, akak try skrg...

eMMe said...

Yop Mad, itu entry utk dua hari harap maklum hehehe~

eMMe said...

Ena~ mE up topik awal malam tadi, awal kan jumaat mE, hehehe...

kelisa_samudera said...

lagu untuk pengantin ni. cuti sekolah dah nak dekat. bila cuti sekolah dah masuk, bermula la musim manusia mengawan. elok la dipasang lagu ni di semua kenduri2 kawin.

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

suker gak lagu nih....

=D

eMMe said...

kelisa, baru dengar ke?penah dgr lagu ni sebelum nih?
kalo ngah majuk dgn pasangan kite pun leh dgr lagu ni gak kan, hehehe...

eMMe said...

yanie~suke ke yank~ u suke, i pun suke...ihiks.

SHIMA said...

salam jumaat emme...pagi3 dgr lagu ek..best3. suke ar lagu ni...

eMMe said...

shima pun suke juga...hehehe..bagus....ari jumaat layan nasyid la yea..

kelisa_samudera said...

isteri saya suka dengar lagu ni. masuk dalam keta mesti bukak cd maher zain. dia nyanyi barakallah je, yg lain tak tau. hehe

eMMe said...

ye ke, en Kelisa, hurm...siap beli CD MZ lagi...mmg suke bebeno la tuu...

Post a Comment

tq 4ur comments~