Followers

Jul 30, 2012

Busy dengan Kad Raya n Kad Kahwen Anak Boss

Assalamualaikum
Selamat Berpuasa Ramadhan ke 10
Saya berkerja hari ini
InsyaAllah Sihat
menjalani ibadah puasa bersama twin dlm kandungan nak masuk 22 Minggu
InsyaAllah semoga Allah beri kesihatan dan kekuatan buat saya dan twin
Amin...........YarabbalA'lamin

Kakak2 skalian,
Adik2,
Abang2,
Kawan2 skalian,
Me sibuk menyiapkan kad2 raya dan kad2 kawen anak bos Me
bila jemu ngadap kad2 yg beratus2 ini
baru la Me dpt ngadap blog Me
rindu kat kowang yg bertanyakan khabar
Terima kasih atas ingatan kalian

Hari ini berbuka puasa di Tasik Idaman, Jalan Bangi Lama
(kowang penah tak makan kat situ? kali ketiga tak silap Me ke situ)

Jom la try makan@berbuka puasa di sana...
Me tak brape suke tempat situ, sebab bau tasik...
bg Me kurang selesa la, tapi2 lame2...takde dah bau, sebab
bau @ rasa makanan nye yg sedap...
terlupa akan bau air tasik tersebut, heeeeee~

InsyaAllah kalo me berkesempatan, me BW kat blog kalian ya!

pst: tak sabar nak berbuka kan..............

21 princes N princess Yg Sweet:

Nazirah Azeman said...

Mummy to be jgn extra makan tau.hihihihi

mama aryan said...

bizi2 pun jgn lupa..kesihatan perlu dijaga ye,semoga emme & twin sihat2 hendaknya

MulutPayau said...

akak belum brksmpatan utk berbuka diluar....
wahhhh...bz ya dik, nnti poskan skping kad raya tu utk akak ya....

ratu siput said...

alamak takde gambar tuan tanah ni yg buat lg tambah rindu ni :)

BERT said...

bz ngan kad ry ye kak emme hihi.. tkpe jnji akk sehat n twin skali.. x pnh pegi lg reestoren tu.. nti buat le rwview sket psal restoran tu ya

.: iEyLa :. said...

nak kad raye!! hiks

nuyui a.k.a miss YUI said...

xpe sis..settlekan dlu ya.

qaseh johanna said...

BUZZ... BUZZ.. BUZZ.. :))

azizah :) said...

hehee wah bz betol yer..nak2 raya mesti bz kad raya lah..nnt rindu pulak pas raya..hehe

Roz said...

xpernah aku gi tasik idaman tu..sedap ke makan kat situ?

kad raya utk aku xde ke?hahaha...

-Sara- said...

biasalah tu emme, masuk mgu ke2 pose ni kita pa2 pakat sebok ngn kad raya bos kan..take emme :)

ieda said...

ada layie ke kad raya dik
kalau kami disini bagi kuih raya je
teringat lak zaman2 sekolah dulu ;)

Deqla manjew said...

deqla lom berbuke kat luar.. maybe minggu ni kot.. huhu... nk kad raya...... hihi

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

twin baby ker

LoVEaQshA said...

akak tolong jaga bebaik babies angkat zura tue tau..
smla kak,bila da leteh ngadap keje sesekali cuci mata kat blog mber2 xpun update entry baru kan..
akk zura ada benda nak tanya akk leh x akk bagi no phone ngn email akk kat blog zura xpun email zura, syahira_zunida42@yahoo.com

Ann Ishak said...

tinggal lagi beberapa jam nak berbuka...emmmm sabar2 :)

rieda_ffya said...

me...semoga dapat siapkan keje cepat...awk tu da la pegnent..kesihatan mau jage tau...

Zana Adieyza said...

zana x pernah makan kat situ la yunk.. sedap eh?

take care yer.. hope emme sihat selalu hendaknya..

adyna said...

teringat zaman rajin tulis kad raya dulu..dapat kad raya gantung kat umah :)

LYAfrina said...

dah lama xdpt kad raya & tulis kad rayakt org..kalo dulu..meriah sgt org jual kad raya.skarang dh kurang kan

anisalya said...

sabar je la...

Post a Comment

tq 4ur comments~