Followers

Jul 16, 2012

Segmen Ayu: Saya Blogger dari Putrajaya

Ditag oleh : Bert Atiah
Penganjur segmen: Ayu

Syarat-syarat penyertaan :
1. Buat 1 entri dengan tajuk Segmen Ayu : 
Saya Blogger Dari Putrajaya, 
Menetap dan Bekerja di Putrajaya 
sejak tahun Nov 2000

2.letak banner diatas dan link kan ke entry ini
3.Follow Blog Ayu dan Queensbox jika sudi ;-)
(jika follow bagitahu ya,Ayu akan follow balik)
4. Taq seorang kawan anda
Saya Tag: Cik RoZ
5.Tinggalkan link entri di entri Ayu ini.
6.Siap!..mudah tak?hehe

  Segmen tamat : 12 August 2012
(11.59 p.m) 
 
pst: Kawan-kawan yang berminat nak wat segmen ni dialu alukan utk join ya!
 

38 princes N princess Yg Sweet:

Kakzakie said...

Tambah kawan, tambah meriah Me..:)

maya amir said...

ok..save ni dulu..ingat nak join:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

lama dah duk sana ea.

.: iEyLa :. said...

org gomen duk putrajaya...hiks.. :)

Outbound di malang said...

salam kenal ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya!

~aSHa~ said...

asha dulu duk sane 2003 ehehehe

ieda said...

SELAMAT BERSEGMEN DIK ;)

Adylia Qarissa said...

dkna pon dari putrajaya ;p

mama aryan said...

selamat bersegmen..

Zana Adieyza said...

emme, lamanya duduk putrajaya.. zana baru 2 thn lebih.. hihihi..

are_lin@yu said...

oo putrajaya,dktlah kita ayu kt serdang..hehe..tq support segmen ayu,t ayu listkan ya ;-)

anisalya said...

selamat bersegmen.

Kyra said...

selamat bersegmen emme

Natasha said...

http://anzulnashome.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html
singgah n follow dr selangor :)

nabila azmi said...

follow sini=)=)

are_lin@yu said...

Senarai terkini peserta ayu dah updates,jom tengok ;-)
http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-segmen-ayustill-ada.html

CINTA UNTUK KITA said...

slm singgah n slmt brknlan ya..:)

Sue PeLik said...

salam perkenalan
jenguk dan follow awk.
blogger dr PERAK :)
dtg dr segmen yang sama

http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Deary Ainn said...

Salam perkenalan~~^_^
kte dri segmen yg sme..
dri sarawak..:)
bw n flow here :)ada ksemptan jenguklh kt cnie..
http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

Michelle Hopell said...

singgah sini dari segmen sama.. sy dari sarawak jengguk awak sini,jauh taw hihi ^^,
btw sy follow awak yea :)
jom ke blog sy plak. heee (:

http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

iena_gie said...

Salam kenal.. dari segmen sama.. dah follow awak.. jemput ke blog saya pula ye =)
http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

haz said...

haz follow sni =) haz pun duk putrajaya gak! hee

http://hazirahramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Deqla manjew said...

hye! sy blogger KL.. keje di putrajaya..hihi.. slm kenal..dah lama follow awak...jemput la follow sy.. =)

http://norumara.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Deqla manjew said...

ehh awk pun dah lama follow sy kan? haha.. keep in touch.. =)

~Sweet Honesty~ said...

hyeee...saya blogger dri nepal..hehehe..(^_^)

http://sweetylikecandycan.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

wan nurul hezrina said...

hye sy blogger dr mlk...keje sama ngan deqla di putrajaya..saya follow k..

http://sweetcaramelinicecream.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-putrajaya.html

wan nurul hezrina said...

eh nie link clap daa
http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Mohd Lokman Bin Ramli said...

blogger terengganu datang melawat disini.. ^_^

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-terengganu.html

UmmiSyarni said...

salam kenal.sy blogger dr KL :)
follow sudah.

ros_reeza said...

salam kenal...

singgah sini dari segmen yg sama :)

Blogger kedah datang melawat... hehehe

taqiee din said...

Salam perkenalan...:)
dtg Dari Segmen yg sama...:)
Sy dr Sarawak...salam kenal..
http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

Cik Nur said...

salam kenal... :)

Dari segmen yang sama :

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

shedameor said...

sheda pon join jugak. blogger perak. selamat berkenalan :)

http://shedameor.blogspot.com/2012/07/saya-blogger-dari.html#links

Momo said...

hye kak:) salam kenal:)

http://sukatykupown.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

SuparMan SuaRez said...

Salam Ramadhan..
Datang dari Segmen Yang Sama.Salam Perkenalan.Blogger Dari SABAH!! ^_^
Dah Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Plak K..

http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

Ct Noraishah said...

Hai, selamat bersegmen..

http://www.sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Mrs.BuduBilis said...

singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

gadisworld said...

salam kenalan dari chik as :)

http://pintuhati.blogspot.com/2012/07/terjah-segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Post a Comment

tq 4ur comments~