Followers

Jul 3, 2012

Nak Berangan Jap!

Salam.
Tak salah kan berangan
yg pasti apa yg kita angan kan...
berdoa dan berharap
jadi kenyataan
Sis
Bro
Sepasang

Ya Allah...
berikanlah aku sepasang anak Lelaki dan Perempuan
yg soleh dan solehah
buat aku dan suami ku...

dah jumpe web site Twin stroller

38 princes N princess Yg Sweet:

Siti Nursyuhada said...

sue juga impikan nak sepasang cam nie kalu twin lagi bestkan... tapi apa kan daya hanya boleh beranggan... bila2 lama asyik xdpt jer terus xnak berangan.. dapat satu pon jadi laa

Bazilah (^0^) said...

amin :)

Syazni Shamsir said...

alahai.....

syaz pulak yg terlebih teruja...hahahha
take care ye...;)

LoVEaQshA said...

Scan da nmpk x kak?
Xper kak veangan xslh free jer xkna byr pun..:-)

kakcik said...

Amin Ya Rabbal 'Alamin. :)

♥ ROS ♥ said...

Amin... Bestnyer .... :) comel stroller twin nih..

nuyui a.k.a miss YUI said...

insyaALLAH..amiinn

BERT said...

kalao dapat sepasang memang bahagia.. aminnnn untuk kak emme... nanti dah dapat tau jantina kasikla tau ye kak hehe

Eye_nee said...

Hrmmm..akk pulak yg terlebih-lebih senyum tgk stroler tu....berangan lah banyak mana pun..tak kena bayar pun kannnnnn....

Nanak said...

wow! cantik..

Kakzakie said...

Berangan tak salah tapi kenyataan Me memang dapat dua kelak itu yg best:)

nur anis said...

comelnya stroller tu....:)

mama aryan said...

insyaAllah amin...

~aSHa~ said...

bestnye....

nanti bleh join group twin di KL tu

Cho Zila said...

comel strollertu... harap di perkenankan oleh Allah s.w.t.

Woofer Storm said...

betul3..tak salahnya berangan tapi usaha itu perlu ada..moga2 ye sis..amin3

Lina Rahim said...

Subhanallah inilah angan2 paling bahagia untuk seorang bakal ibu kan..? bestnya eMMe..

saya doakan eMMe dapat sepasang kembar..insyaAllah..Ameen

-Sara- said...

insyaAllah aminn :)

SYANI said...

Bestnya kalau dapat kembar sepasang. Tak yah pening2 pikir nak anak lelaki ke pompuan.

Kyra said...

so sweet ..INSYAALLAH AMIN
dapt twin nanti

♥MAMASYAZA♥ said...

bestnye, cantik lak tu. teruskan berdoa semoga angan2 itu menjadi kenyataan, insyaallah. amin

DaZzlingLilLy said...

comeinya..tak salah berangan mana tau jadi kenyataan nanti..

eKa said...

amin.. semoga angan2 emme akan menjadi kenyataan.. best nya la.walopun emme lambat dpt bb tp dgn sekelip mata dah jadi dua... jimat masa kan...nak juga

Deqla manjew said...

amin.. deqla doakan sama yer.. doakan deqla jugak.. teringin nk ank tp xde rezeki lg..huhuuh...

p/s : bukan pesen header hilang cam tu tp deqla yg buat..hihi...

Roz said...

aku doakan moga impian ko termakbul Emme..Amin!

Nazayiena said...

Comelnya stroller kaler pink dan biru,Kak Nurul doakan semoga termakbul,amin.

delarocha said...

Amin

azizah :) said...

Amin... seronoknya sis..teruja jijah tgk! nak kembar sepasang gak..Amin.. amin..

eita said...

amin..
harap2 termakbul doa tu...

Adylia Qarissa said...

preggy baby twin ker sis?

MulutPayau said...

Amin...semoga angan2 tu mnjdi knyataan...

InsyaAllah dik...

Woofer Storm said...

slmt mlm sis..moga baik2 saja..amin3

Marya Yusof said...

As salam eMMe,

Sy doa yg baik2 buat kamu... Teringin jgk nak dpt kembor! Mcm best je kan :))

ainnoraini said...

Selamat pagi emme...
Tak sabar pulakan kakain nk tengok bb twin nii..amin moga angan2 jd kenyataan..

Mama Gee said...

seronok kalo dpt kembar sepasang kan..

Zana Adieyza said...

zana doakan emme dapat kembar perempuan & lelaki.. sepasang terus, senang! hihihi..

doakan ada "rezeki" zana yer dear..

eMMe said...

@Zana Adieyza Saya sentiasa doakan kamu Zana... moga Allah makbulkan doa kita Amin...

anisalya said...

SIL akak dpt twin, beli stroller twin tp tak guna pun. byk yg utk twin tak guna sgt. rezeki emme. kalau dpt sepasang tu alhamdulillah...

Post a Comment

tq 4ur comments~