Followers

Jul 11, 2012

Sila Lapor kan Segera kepada saya~

Salam.
Laporkan kepada saya
sekiranya anda klik blog saya ada
MALWARE

dan sesiapa
yang tahu cara nak buang MALWARE tu
tolong la bagi tau saya ya...

Saya amat perlukan bantuan kawan-kawan semua...
& Terima kasih kerana sudi membantu saya...

entry baru?
scroll ke bawah.
TQ

11 princes N princess Yg Sweet:

puteri211079 said...

Malware pe Emme???.Aper dia tulis???.Cuba scan guna antivirus.

.: iEyLa :. said...

hurmm..adik bukak ok je plak kak.. :)

eMMe said...

@.: iEyLa :. ok, tengs ieyla...

eMMe said...

@puteri211079 Sis, i mean, bloggers lain ada yg masuk my blog dia kata de malware, risau le... okey, i scan skrg...

Kakzakie said...

Tak ada pulak kelihatan bila kakak buka...

Zana Adieyza said...

zana bukak ok jer yunk..

-Sara- said...

sara bkk okey jee emme..

inazamri said...

pagi td bukak mmg ada malware..lepas tu akak bukak sekali lg takde.ptg ni buka ok je

Bazilah (^0^) said...

smlm bazi bukak ada tp pagi td dah xde :)alhamdulillah bazi sehat cuma sakit blkg jer skrg nih tp tido setakat ni xde masalah lg kak. lena je smpi ke pagi hihihihi. akk pon dh kne ceramah dgn nurse hehe, take care ye kak.

Mama Gee said...

owhh hoo...saya nk baby jugak..huhuhhuhuh

anisalya said...

tak ada pun malware.

Post a Comment

tq 4ur comments~