Followers

Jul 24, 2012

Check Up + Scan 21 Minggu Hari ini

Salam Semua.
sihat yea?
Caner Puasa ?
InsyaAllah puasa hari ke 4 Ramadhan...

Pagi tadi Me gi check up kat Hospital
Monthly check up.
Check darah tinggi sikit
Check urin ok.
Jumpe Dr dia nak scan n dia check lagi tekanan darah Me, Ok, normal lak... hehehe...
tgk kedudukan babies, jantina, berat dan perimeter kepala, tulang, kaki, dll...
semua Doc ckp okey, babies membesar dengan baik
pembesaran yang normal.

InsyaAllah... moga Me selamat hingga melahirkan... Doakan Me yea...

pst: tak suke dengar bila doc ckp 'nnt kene bincang dengan doc kalo nak bersalin operate', harap2 jgn la operate...

21 princes N princess Yg Sweet:

SSulieana said...

bestnya...su rindu plak saat2 mcm ni...huhu...InsyaAllah kalau boleh normal lagi bagus kan...tp yg penting baby keluar dgn selamat

Mummy Chenta said...

moga semua dipermudahkan..amin selamat berpuasa =)

cheqna said...

insyaallah...
cheqna doakan moga semuanya baik2 aje ye =)

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhmdulillah semuanya ok..

shema said...

semoga akak selamat lahirkan twinsss yang comel-comel dan sihat. Amin. ^______________^

take care kak emme :)

Siti Nursyuhada said...

wahhh dah tahu jantina ek.. best2 ... take care tau.. smeoga selamat hingga melahirkan

zh-ena said...

harap dapat bersalin normalkan..

mama aryan said...

bab operate tu mmg akak takut..insyaAllah harap2 normal la yer,alhamdulillah baby sumer ok

Syazni Shamsir said...

InsyaAllah...
mudah2an me bersalin normal nnt....huhuhu...

the malay male said...

jaga kesihatan...

Mrs Nageb said...

semoga ok2 saja ya me ;) amin..

Nanak said...

i pun baru balik jmp doc hari ni..
PTL semua ok..cuma doc dah tetapkn tarikh utk czer..hohoho....hari tu doc kata blh try VBAC but normally dorang suggest czer since yg 1st pn czer juga...

emme mkn supplement apa? i kali ni langsung tak blh telan obipluz..i mkn yg gov bg je..tmasuk iron pil..hehe..

eKa said...

semoga semuanya ok ok ye emme.. babies jgn nakal2 taw.selamat berpuasa emme

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Seronokkan bila dapat tahu kita tak lama lagi dapat anak... apa pun, all the best for you and your baby... mmm... baby girl or baby boy... setengah orang boleh teka berdasarkan keadaan ibu baby tu...

Awak tak buat 3D scan ker...?

Deqla manjew said...

bestnye eMMe ada baby lam pewot..entah bile deqla nk dpt rasa pengalaman ni...tahniah ya...

Eye_nee said...

Alhamdulillah semuanya ok yer sis..harap sampai bersalin nat pun dipermudahkan....

LoVEaQshA said...

ala kak xthu lg ke jantina babies?xsbr nie..huhu
skrg xksahla kak operate ke normal(ni ayt bg org yg bersalin czer)hihihi
xdala ssa sgt pun nk jg,tp yelah lau babies lahir czer nti ngan mak lg ngn babies lg agak rumit ckitla..
apapun crnya kak,zura doakn insyallh sumenya baik2 saje..(^__^)

a.samad jaafar said...

untungnye jadi lelaki.. huhuhu

qaseh johanna said...

yeay... babies semua sihat..syukur alhamdulillah.. :))

anisalya said...

SIL akak pun operate. takut tak blh nak bersalin normal kot. dipermudahkanlah hendaknya ye...

Adams Ayens said...

alhamdulillah semua sihat..if ada mslh bru cut la EmmE..insya allah..rasailah nikmat nye BERSALIN..

Post a Comment

tq 4ur comments~