Followers

Jul 12, 2012

Semalam Hari Rabu Kan?!

Salam All.
Haa!!! baru nak update blog
tadi Me layan Drama kat Youtube 'Mencintaimu' Lakonan Eman Manan dan Sharifah Amani
berjejer jejer air mata part ending... gile punye menghayati watak, huhuhu...
Nape Me beria sgt menangis ek, selalu tak camni tau
jgn kata ni pembawa budak jugak yea, 
hahahaha...

Terima kasih to my frenz Roz, atas pemberian coklat semalam...
Acctually dia ni baru balik Outstation dari Langkawi, She's blogger fren, but now jadi best friend
she's good girl, good listener, good woman for right men, and good fren,
sesape nak fren dgn dia, leh terjah blog dia, heheheh...


Petang Semalam, Mr HuB nak jumpe kawan dia dari Johor, tujuannya ke Putrajaya, adalah menghadiri convocation di PICC, so ajak dowang lepak minum n makan petang di Maritim Putrajaya Presint 5 ala sebelah Pullman Hotel...

Petang tu tak ramai org, tapi beroperasi sehingga 10.00 malam
tapi tengahari, biasa la goverment stuff ramai lew...
ni first time i makan kat sini tau!
tempat dia selesa. 
nampak menarik.
menghadap tasik dan bangunan2 pencakar langit tgk lew tu nampak kan..kan...
yg penting udara petang smalam, nyamannya......

Me order char Kue Tiow RM8.50
Mr HuB order Fish n Chip RM15.00
Kawan Mr HuB Hainan Chicken Chop RM15.00
Minum: Peach Tea RM4.50
Lemon Tea RM4.50
Nescafe RM4.50

Overall: sedap n takla mahal sgt, hahaha...
takpe, leh 'claim' heeeee~

pst: suka nye membebel banyak2 apasal ni...........layan kan je la Me ni yea kowang....

28 princes N princess Yg Sweet:

.: iEyLa :. said...

hambooiii...banyak coklat die dpt..
nak sket..hihi

azizah :) said...

wah...seronok la makan n makan lagi..hehe

coklat daim tu sedap gile..hehe

Nazayiena said...

Sedapnya coklat2 tu.

SYANI said...

Coklat DAIM tu memang sedap....

wahida said...

aku terganggu dgn coklat Daim tu...ishhh...

Zana Adieyza said...

nak coklat cikittttttttt... zana x pernha makan kat maritim tu pun.. sedap eh? nnti boleh cubalah..

aquagugurl said...

coklat,coklat..my feveret tu..:D

Bazilah (^0^) said...

nak cokelatt sket hehe

cheqna said...

sdap plak nampak char kuew tiaw tu

:: Mrs.Eady :: said...

sedappp nyer coklat! :)

mama aryan said...

soka coklat daim tu..sedappp

Roz said...

emme..aku pun blum sempat nk mkn coklat2 tu lagi tau..

thanks coz buat blog link utk aku..thanks jugak puji aku byk2..haha..u r good fren too beb...Insyaallah kalau ada rezeki lepas raya aku gi Langkawi lagi...

Kakzakie said...

balik dari Langkawi mana boleh tak beli coklat kan..

lovelywa said...

klau nak coklat tu lagik meh dtg sini..kat opis ni bayk sampai tak termakan2..bos akak yg bagi..

♥ ROS ♥ said...

Aduh coklat sedapnyer.. Nk kna g beli nih :p

BERT said...

kemain lagi coklat dapat berlambak... kenyang la mama n anak2nya makan coklat nih hehee

Syue Mustafa said...

Coklat penawar duka...

Maiyah said...

salam..

suka cite tu ek, mmg klau nk nangis cover line sket.. malu hehe

LoVEaQshA said...

Akak cedapnya cekelat,nak ckit..
Adelia pun suka cekelat..:-)

Cinta Misteri said...

Bestnye dpt coklat Daim. Febrettt... Lama tk borak ngan Emme..jgn sedey2 sgt layan movie tu. Hehe..

Ena said...

ena yg tak peknen ni pun banjir jugak me tgk citer tu... inikan pula emme yg dalam mood preggy.. :)

adyna said...

banyaknyer makanan..tp suka coklat tue..lama tak makan coklat dah hehehe

Lina Rahim said...

makan banyak2 pun tak pa..makan untuk 'tiga' orang..wakaka

eita said...

coklat daim tu rasa macam coklat nisan je kan...

Syazni Shamsir said...

emme...

cerekarama "Mencintaimu" tummg touching!!!...
syaz pon nangis jugak tau...hikhik...lebih2 lagi bila dgr lagu background...;)

ERYZA said...

Bestnye coklat....nak cket boleh :-)

munna said...

nak Daim sikit.....

anisalya said...

lama tak mkn char kuew teow.

Post a Comment

tq 4ur comments~