Followers

Jul 31, 2012

Sambung Busy dengan Kad Raya n Kad Kawen lagi la...

Salam All.
Hari ini start lambat skit mengerjakan Kad Raya n Kad Kawen boss n anak boss
Hai... kalo kowang PA, kowang tau la ikut ragam bos
sakit n penat juga la kita dibuatnye..
nak nak plak, keadaan kite berbadan 'tiga' ni
huhuhuhu... mula la sakit belakang
sakit tangan, kaki, mata, kepala.. kalo tak tahan mmg sakit seluruh badan la
nak ngadu kat sape? kat blog ni la..(tau..mesti ade kawan2 baca...)
kalo ada yg prihatin, Alhamdulillah...
kalo rasa nak tolong meh la
mesti ramai yang nak tolong tengok (okey gak tu..)
hehehe...
kalo yg bagi semangat tu, alahai...terharunya

Terima kasih sangat2...
 hilang skit rasa sakit2 belakang ni
rileks jap~ lepak tulis blog lak lah!

pst: bulan ni sakit skit la, setel road tax kereta, tukar duit raya, duit kereta lagi, tau tau je la...tetttt~
hari ini berbuka puasa kat opis lak!

19 princes N princess Yg Sweet:

the malay male said...

berbadan 3??? kembar kaaa

Bitt (double IS) said...

jangan tersalah alamat sudah kann ehheehhe ;)

Syazni Shamsir said...

salam emme...

nnt pm syaz address umah or ofis...
kita nk hantar kad raya...hahahah...tq
awak due bila ye???

aquagugurl said...

Emme : paham,paham..saya pun P/A..penah kena jugak,anak bos kawen,kita yg bz tulis kad jemputannya..w/pun masa tu saya x preggy pun tapi lotih duk ngadap kad2 yg blambak tu..

-meeSUPERGIRL- said...

sis ,kerja pon kerja jugak .. yg penting kesihatan sis dgn kandungan tu .. :)

nadia said...

kak emme! rinduuuu.
baby2 sihat? :)))

Ena said...

Emme,

kad utk ena tak de ker? hehehe

Shinnaz Ahmad Rasid said...

teringin nak buat kad raya and kad kawin anak bos..kad kawin bos pun boleh jugakk! hehe..

memandangkan tak pernah lagi buat, tu teringin..hehe..

happy fasting!

Eye_nee said...

Betul2 digunakan khidmat PA ni oleh boss kamu yer sis...siap suh hantar kad kawen anak dia lagi..tak apalah..kerja yg baik kan satu ibadah..cumanya jangan sampai memudaratkan kesihatan kamu yer dan 2 org kecil comel didlm itu...

Roz said...

ko layankan jela bos ko tu..nnt dia bagi duit raya byk2 skit..leh la tampung utk buat raya...hahaha...

p/s: duit raya utk aku xde ke?

Nasuha said...

Syukur dah 12 hr kta puasa..

maya amir said...

kalau jadik PA ni mmg bz.. kdg2 hal personal bos pun kene buat kan..hehe.. jaga diri:)

ieda said...

ekkeke sebuk2
jaga kandungan yee dik ;)

wahh berbuka di opisss ! bestnyaaa
sure banyak hidangan

Siti Nursyuhada said...

ragam bos kan mcm2 hu3.. wahh bby sihat tak tue?

Ina Haireina said...

hehhe.. biase la bos la kate kan..

keje2 tapi jaga kesihatan leklok ye.. :)

BERT said...

same la kak.. banyak betul nak kene bayar bulan ni huhu.. nak kad juga??? haha

Deqla manjew said...

deqla dpt x kad raya?? hihi..

anisalya said...

alahai... kesiannya.

Saleha said...

saya pun P.A gak..hihi
opis di mana?

Post a Comment

tq 4ur comments~