Followers

Jul 4, 2012

Header Sementara

Salam.
jap! tgh bikin
adui..tak tau nak pakai header camner
harus ada gambar Me n Mr HuB
la kan..kan..

Harap semua bertenang okey!

Blog saya takde pape problem
yg problem skrg ni ialah...
Tuan punye blog...

huhuhuhu~
Ada sesiapa yang teror n pakar buat blog header
ikhlas ke upah ke

tak kisah la... janji ade Header kan...

suka bunga.suka color pink.

Suka gak yg ni.
suka color gold n yellow.
nampak meyakinkan. hahaha!
tapi. dia tak landskap...
nak adjust tak reti

huhuuh...
tak tau ape kah hasil nya...
tunggu dan lihat saja lah...

24 princes N princess Yg Sweet:

.: iEyLa :. said...

acane nak tlong ni kak..
pic ni pon xleyh nak save.. :)

eMMe said...

takpela ieyla, biar je kat situ, hehehe.. tengs dear...

kakcik said...

Header blog kakcik dah lama tak ada gambar. :)

eMMe said...

@kakcik Kak cik letak le gambo, tak suke letak gambar ekk... takpe la, memasing nye citarasa kan...

qaseh johanna said...

ooo nk bertukar header ye.. usaha..usaha.. mama byk pikir..nnt baby jd cerdik.. go mama go..!! hihi

azizah :) said...

header akak sebelum ni kan cantik..hehe

eMMe said...

@azizah :) Dah lama sgt gune header tu.. nak tukar, jemu dah tgk..hehehe..

-Sara- said...

sorry xleh tlg..sara fail bab2 header nii..sbb tu belog sara togel jee..hihikk

puteri211079 said...

As salam...

Nak buat header ker?...heheh..Meh Chek tolong designkan....kalo berminat pm me kat ctnahda@gmail.com

butir2 header nnti terangkan kat dlm email..

ratu siput said...

ha...RS pun tak geti nak buat header...pening nak memahamkan camne buat header...last2 bantai je la apa yg ada.. :)

eMMe said...

@puteri211079 thx for ur help dear...

ieda said...

haa dah ada org nak tlg buatkan tuu
ekeke
kalau tidak akk leh tlg .. pun x pandai design ekke ;)

Kakzakie said...

Kakak jenis capat bosan sebab tu tak mahu letak header - bag plain je...

Maiyah said...

salam..

mcm akak pun suka ubah2 header ni hehe

Ren Din said...

Dulu zmn muda2 mmg tetiap minggu tukar header dgn template2 skali. Sekarng.... yg tu la sampai bila2 =P

Bazilah (^0^) said...

rajennn nye mami twin ni. kalo baz jgn haraplah nk tukar2 selalu hehehe :D

eMMe said...

@Bazilah (^0^) lame tak tukar dik, tu yg rajin tu, hehehe...

munna said...

mesti comel header baru tu nanti....

eKa said...

ala...igt letak header tulip pink tadi.hehehe

MulutPayau said...

alaaa dik...akak pun tak reti pasal header ni...

anisalya said...

ada je dear yg amk tempahan. contohnya ecadwinkysha.com. dia edit blog akak.

puteri211079 said...

@ Emme....cuba check inbox.Chek dah sendkan design header baru utk Emme...heheheh...agak2le..kalo Chek buat G.A utk header ader ke yg nak join...Ahaks ;)

eMMe said...

@puteri211079 Terima kasih nooo... dah tempek dah...chek suka sgtt...hihi..

puteri211079 said...

@ eMMe...hehehehe.Tq la sbb suka.risau gak...kot2 x kena ngan jiwa raga eMMe.Ahaks....;).Wink2....pas nie bleh la buat G.A untuk header baru...Iya dak??.Ahaks

Post a Comment

tq 4ur comments~