Followers

Jul 9, 2012

Dah Jadi Member...

Salam. 
Selamat Pagi.
Syukur kepada Allah
Dapat kite bersama sama lagi hari Isnin.
Yang Indah dan damai ini
Moga hari yg kita lalui
dlm kesejahteraan dan ketenangan...

 Registered semalam RM3
tak tau nak beli apa.
tgk2.ushar2.survey2...
wow~ leh tahan harga barangan baby ni
tu kalo baby
kalo babies???

owh $$$$
harap ada rezeki babies nanti....
InsyaAllah...
moga Allah berikan rezeki yg mencurah2 buat 
bakal ibu ini...

19 princes N princess Yg Sweet:

nuyui a.k.a miss YUI said...

insyaALLAH..moga2 yer kak..

Nanak said...

morning emme...btl2..klu babies,mmg kena belanja lbh sikit..i tunggu 7m gitu baru shopping brg :)
ok, i nak p clinic utk 4m check up jap lagi :)

BERT said...

huhu banyak belanja kan untuk babies ni.. insyallah.. anak ni rezeki.. nanti mesti akak dapat rezeki yang tak disangka2 tu.. aminnnn

Kakzakie said...

Bila ada membercard lagilah mood nak shopping utk babies meluap-luap Me.

Bazilah (^0^) said...

insyaALLAH ada byk rezeki utk babies nnti kak :)

-Sara- said...

insyaAllah ada rezekinya untuk emme nanti..sape tau kan :)

**tp mmg brg bby ni boleh thn harganya tau..yg penting ikot keperluan n kemmpuan jee :)

Adams Ayens said...

akk suka bli brg kt sini..tp akk xde kadnye..klu emme nk boro kad kedai lain akk ada je..mai kol ye..LUNATOTS + PONEY + WORLD OF CARTOON..kt sini rege byk sale..

chinta... said...

insyaallah rezki baby tetap ada..pasni asyik shopping baju baby je la ek..:)

anisalya said...

insyaAllah... ada la tu.

eB said...

tahniah.... wahhhhhh dh 18 minggu eh? nk shopin nanti leh join? hik3

.: iEyLa :. said...

wee...siap ade kad dah...
for babies kan kak..comey2..hihi

adyna said...

insyaAllah ada rezeki bb nnt :)

ieda said...

Insyaallah dikk, ada rejeki bb x akan kemana2, akk lak x sabar nak tgk bb emme nie ekekekek

eMMe said...

@ieda yea ke kak, hehehe.. doakan yg terbaik utk saya Kak Ieda...

the malay male said...

semoga murah rezekinya

LoVEaQshA said...

wah da jd mber,lehla pnjm nti..hihi
Insyallah kak,ada rzki tuk babies nti..xsbr nk tau gende babies akk..:-)

#sbuk jer kn sy nie,lg hover dr akk lak..hihi

rDnA said...

aminnn..insyaAllah setiap anak ada rezekinya.

bestnye shopping barang baby..selamat bershopping emme.nnt dah tau gender lagi excited nak shopping..

Mama Gee said...

seronoknya nk shopping brg baby

eMMe said...

@Mama Gee hehehe... InsyaAllah...

Post a Comment

tq 4ur comments~