Followers

Jul 18, 2012

WW: Citer makanan feveret saya...

Salam.
Rasa lama betul tak update blog
Sori... pasti ada yg ternanti2 kunjungan balas dari Me kan..kan..
Saya akan jenguk blog kalian, jika ada waktu yg lapang
InsyaAllah
Saya sihat
Babies InsyaAllah sihat...
Hope kalian semua turut sihat juga
Mudah2an...
tak lama lagi nak sambut Ramadhan
Excitednya... moga dipermudahkan menjalani ibadah di bulan Ramadhan
Amin...

Bile dah lame tak update
mula la kumpul2 citer dlm satu entry
okey la kan...kan...
hahahaha~

ala..tak wordless dah
tak jadi sudah...

 Ni gambar sendiri punye tau! Lava Grill, Serdang 

LAVA GRILL BURGER UPM SERDANG (Cawangan Pertama)

Alamat:
Restoran Bismillah,
Jalan 18/5,
Taman Sri Serdang,
43300 Seri Kembangan,
Selangor Darul Ehsan.

GPS Coordinate:

3.004772, 101.717072

 Ni kat KLCC 
Medium paket Caramel Crisp with Almond RM36.00
time ni tringin sangat~ 1st time beli mmg gulp! pejam mata je la huluq duit tu, hahahaha~

Alhamdulillah 
dapat kupon
time 1M4U @ KLCC last week
heheheh~
Mr HuB said " takde kupon ni mmg takkk la nak makan SR"
She wife said " mane leh babies nak Lasagna"
hehehehe...
 bye!

30 princes N princess Yg Sweet:

.: iEyLa :. said...

caramel crisp kt KLCC tu slalu panjang queue..
mlas nk beratur..hihi...
burger bakar ni makin banyak plak dah version kan kak.. :)

Mama Gee said...

wahhh siap ada korrdinat gps...baguss ni..heheee

nuyui a.k.a miss YUI said...

wow..mnyelerakan!

Bitt (doubleIS) said...

wahhh sedap2 semuanya tauuuu...hehehe

Roz said...

sedap tak beb lasagna SR??

Ko buat aku lapar la...

DaZzlingLilLy said...

burger kalo makan malam2 mmg best..

Kakzakie said...

Lasagne tu kakak sukalah. macam nak makan sekarang jugak:)

-Sara- said...

emme, time peknen mintak je apa pon..mst laki layankan..hehe

qaseh johana said...

amboi..mama yg nak mkn.. babies yg disalahkan.. saja taw.. amek kesempatan.. hihi

wahida said...

semua pun aku suka...semua pun feveret aku...hehe..

Bazilah (^0^) said...

sedapnye kak, tgk gmbr first tuh. Rs nk ajak suami terus g skrg jer hehehe. baby twin dlm perut dh rs dah burger sedap, auntie bazi kt luar nih x merasa lg hehe

Shinnaz Ahmad Rasid said...

Garret! Yums! Too sweet! Best kan dpt collect dia punya tin pop corn tu..:)

Zana Adieyza said...

yunk, burger tu nmpk betul2 sedapppp.. zana x pernah try lagi.. nak terjah gak la..

anisalya said...

sesekali utk makan apa salahnya.

MUMMYIZZ @4 Hero Izz said...

wow mabeles..mcm lazat jer

ieda said...

mak aihh tingginyee dik
huhuhu lapoor lah pulakk nieee

munna said...

sedap2 semuanya..... teringin pulak nak makan Lasagna tu...

Nazirah Azeman said...

sy teringin nak mkn beger bakar.tak penah lagi makan sbnr nye

♥ ROS ♥ said...

ros kalau lasagna mmg feveret sgt :) nyum2.. nak buat tp kat umah xder oven..hahaha

Adams Ayens said...

wahhh beshnye..
lagi 1 akk nk puji..eMme rajin bikin blog..
tgk tuu dh shantek...ajo ler akk camne gambo bleh letak atas pulakk..
akk doakan eMme sihat..n bb muahh..

BERT said...

ehehhe sihat ye kak emme.. laaa dah tak jadi dah wordless dah.. dah jadi satu entry ni hehe... sume tu saya tak penah terai.. nmpak lam gambar sedap.. siap kasik aalamt lagi.. kalo jengah sane leh la syaa terai nanti hehe

Salmiza said...

Nmpk beger tu teringat beger bakar...x penah mkn lg..:(

LYAfrina said...

lya terliur tgk burger tu..sedap nyer

Kyra said...

bege,,baru abeh makan pon lapaq la plak tgk bege tu

shema said...

entry ni buat semua org lapar la kakk. ngeee :)

take care of yourself and the twins too sis.
bestnyeeeee ade baby. ^___________________^

the malay male said...

popo corn garret tu cuba rasa yg takde almond.. lebih sedap....pada pendapat saya la.. huhu

MulutPayau said...

alahai dear...semua mkanan tu mmng mnyelerakan...

Cho Zila said...

nasib belum puasakan... kot idak terliur tau.
pop corn yang akak tak dapat rasa sampai sekarang... alahai kesian..

maya amir said...

x penah mkn burger bakar.. mmg sedap ek? famous betul..eh tu burger bakar tu kan?

eita said...

waaa....beger....

tu je yang boleh cakap...

Post a Comment

tq 4ur comments~