Followers

Dec 22, 2010

Akhirnya Berjaya Juga ke sini~


Restoran Saba Cyberjaya, 9.00pm
Hari: Selasa bersamaan 21.12.2010
Tujuan: Belanja dinner / raikan hari jadi mak (20/12) n adik (4/12) Nasi Arab yg sgt sedap n sentiasa ramai org yg makan di sini...


Kek Comel utk Mak Adik

adik bongsu Rashdi Alif b Adnan rai ulangtahun ke 24??? cam tak caya umur adik ku skrg, dah boleh kawen....hohohooho...

anak mak....plg kecik, walhal da besar panjang pun...hehehe...

mak, ape ditenung kek comel itu, potong kek nya ayuh....

potong kek bersama....

harus mE syok sendiri sementara menunggu makanan sampai...

adik senyum...eh2! wat mimik muke lak, iskkk...
ayah lapar sgt la tu, kusyuk je

Menu mE patotnye Lamb Kabsyah, yang ini Lamb Hanith adik punya, mane nak tau, 1st time makan kat sini, sian adik melangok tunggu makanan dia tak sampai2, padahal, last2 baru tau ini adik punye daa...kakak dia dah kenyang dah, hahaha....ganti dgn kebab ar jwpnye dik...

Su, awat cam blur je, owhh...salah order ke? hehehe...

angah n mr HuB Roasted Chicken with Half Plate, murah kay kalo sowang RM10, kalo share RM15.00 berbaloi2...

majlis penyampaian hadiah busday...hohohoh...ayah bg adik ubat kaki, kelakar....

bergambar kenangan, sini je yg terang skit, Nokia 5 MP tak mampu menghasilkan gambar yg terang, huhuhu....bile nak dpt digital kamera ni...hohohoho...(seolah2 elvis presley ade bersama kami - tgk baju adik mE...)

bergambar berdua sebelum pulang ke rumah...(belated busday mom n son)

Sorila...gambar blur la Su....Mr HuB (perot kenyang, hati pun riang...)


Okey, boleh pulang rumah, tido....wahahahaa.... kenyang sgt, n puas hati sangat, rasa nak dtg Restoran Saba ni lagi...saya pasti ke sini lagik...tQ, service kowang mavelous la~

~TAMAT~

35 princes N princess Yg Sweet:

al-lavendari said...

umur adik dah 24 .. umur kakaknya berapalah agaknya ye ?

tulisan kaler ungu bawah gambar tu menyulitkan mata uncle nak baca.

tak tahulah orang lain !

Ena said...

bestnyer..

ena ntah bila la nak merasa makan kat sana tu.. gulrp glurppp

TWEETY BERT said...

so sweeett!!

eMMe said...

uncle, sori nnt saya tukar font color, suke ati je saya letak font purple yg silau..hehehe....

eMMe said...

Ena, penah dgr Rest Saba?
org citer sedap2
sendiri pergi mmg puas hati laaa
ternyata kesedapan dia
huhuuuuu......

munna said...

muka adik dgn abah tu seiras sgtlah... happy birthday utk adik dan mak emme

Eye_nee said...

Hepi Besday Mak + Adik Me...Arabic foods...Potion nmpk cam besar jer kan...sedap jer nmpknya....

Umie a'iesya said...

wah kak emme...ini yang nak mkn je kijo ni...dekat ngan ayam penyet ke kedai ni?

eMMe said...

kak munna~ anak bapak, harus la ade irasnya, kan...hehehe...tQ sis~

eMMe said...

Sis Eye Nee~ mmg sedap, puas hati, nasi dia enak~ try2!

eMMe said...

Sya~ tgk badan laa...hehehehe....

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

lama tak jalan2 kat cyberjaya..

yank..bila la dapat jumpa kamoo kan

hehhehe

Miss Layaleya said...

wah, akhirnya smpai jgk awk kat cni.. best kan?? kan?? hehehe:)

eMMe said...

yanie~ smalam ai gi minum petang kat Haji tapah depan Mydin, teringat u n Nan Cheese, hehehe...InsyaAllah, jumpe juga nnt...yank~

eMMe said...

fahiya, nak gi sendiri tak tau, confuse jalan, huhuhu....

Dilla Ady said...

hepi besday tuk mak dan adik eMMe ye..

adik 24 ye..eMMe nmpk lagi mude dari adiknye la..

SINGALAUTMETRO said...

selamat menjamu selera dan kenyang..

eMMe said...

Dilla, ehehee...lelaki kan nampak matured, maybe sebab adik mE smoking kot, huhuhuhu...

eMMe said...

En SLM, kisah mlm tadi kenyangla, ni dah lapar balik, huhuhuhu...

iEyLa said...

erm..nk ak try restoran saba' ni...
kat setiawangsa ade 1..bile la nk try..huhu...
bile akk nk blnje adik sorg ni??huhu

dilla molly said...

lapar la pulak tgok nie..hehehhe

erienz said...

hepi belated besday....
mcm best je, mknnan kat situ...
hehehe, ayik pikir pasal makanje...

My Little Diary said...

salam,
restoran saba tu mmg saya suke... rajin jgk ke sana utk lunch.. hehe
wah!! comel nya cake besday tu..

oh ye!.. try this ok
http://cikidis.blogspot.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html

midiaida said...

wahhh..bestnyeee..happy family laa korg nei..tuh yg untung dkt ngan family kan???terus ley sambut sesame..huhuh..;D

mummysyafie said...

pernah dengar pasal restoran ni..best ke yang? kat area mana erkk? cyber jaya yer..

jesnita_ns said...

wah..nasi beriani..yg penah masuk jln² cari mkn tu kan..

eMMe said...

anjelik, nasi arab la dear....nasi beriani lain...heheeheh...

eMMe said...

mummysyafie~ yea..kat cyberjaya, cawangan lain mE tak sure....

eMMe said...

aida~ keluarga mertua ko kan dekat, okey pe....

eMMe said...

rima~ oh ye ke, kot2 la bertembung, leh cam ke ek?

eMMe said...

erienz, makan utk hidup la dear, hihihi.

eMMe said...

dilla~ lapar gi makan ye, jgn tak makan, nnt pitam, hehehe...

eMMe said...

ieyla~ boleh je, dtg cni, janji jumpe mane2 nak?

Mama Eimanzz said...

happy buzday..dah lama tak jumpa auntie

eMMe said...

tQ,,,aa'ah lamakan tak jumpe
InsyaAllah, bile2 leh jumpe...

Post a Comment

tq 4ur comments~