Followers

Dec 15, 2010

PEMENANG MISTERI & SAGUHATI JURI

Salam semua Bloggers

mE nak share dgn kowang sumthing

mmg mE tak sangka yg mE terpilih sebagai Pemenang Misteri & Saguhati Juri

mE sonok sgt hari ni

me kongsi kegembiraan dan kesukariaan mE dgn kowang semua

sonokkkk dpt hadiah barang IKEA

Alhamdulillah….Syukur, n cam tak percaya, tgk kat SINI tau kowang…

Contest yg dianjurkan oleh Bro Muz, terima kasih tak terhingga kepada Bro n family kerana

Pilih saya sebagai Pemenang Misteri & Saguhati Juri

Menyengih sampai ke telinga nih

Hehehehe….sonok sgt…yahuuu…

20 princes N princess Yg Sweet:

ChiLaBaey's Spot said...

Tahniah2... Walaupun tak dapat tempat pertama, ada juga yang sangkut yer... tulah dinamakan rezeki Allah... :)

eMMe said...

hehehe..ye betul tu Bro Muz, makaseh pilih saya, saguhati pun takpe,hadiah gak tu...tu pun dah buat saya gumbira sgt...

NUR AIN ZULAIKHA said...

tahniah kak mE..=))

eMMe said...

makaseh nur ain!

MAMASYAZA said...

wahhhh tahniahhhh...!!!

eMMe said...

thx akak sue~

cikbedahlaser said...

owhh awak pon masuk ye.. tahniah...

midiaida said...

wah2..menang lg yek..tahniah..;D

Dilla Ady said...

wah..tahniah..rezki tu...mmg patut senyum sampai ke tinge!

a.samad jaafar said...

tahniah le Me weih.. udoh teman kabo..mike ni jenih oghang betuah..mun kalo teman nok bagi hadiah pun.. musti name mike naik juge..konpem..

Lina Rahim said...

tahniah, tahniah eMMe..

heeiee..jangan sedih2 tau..rebu hingga ahad tak lama..hehhe..

eMMe said...

cikbedahlaser, aa'ah..join jugak, saje cuba nasib...hehehe...jadila saguhati juri...heee...

eMMe said...

aida, ahaks, rezeki Allah nak bagi....Alhamdulillah......

eMMe said...

Dillah, thx dear, hehehee....senyummm la saya je keje nye ari ni, hehehee....

eMMe said...

ASJ,Yop, ala.....sume org ade tuah nye masing2...tuah ayam nmpk di kaki , tuah org sape tahu kan....

eMMe said...

Lina, thx...thx...i'm not very sad la Dear, dah okey dah nih, tak jadi nak layan sedih, layan gumbira je pas nih, hihihih....

SINGALAUTMETRO said...

Tahniah. tapi ada cerita baru. Kebelakangann ini terdengar berita banyak pontianak mencabut kepala di tepi-tepi tingkap..kalau dengar anjing menyalak berubah nadanya macam serigala, mesti ada hantu di luar rumah...hati-hati sebab pontianak dan langsuir memilih orang yang tinggal sorang-sorang. Baik ajak saudara-mara tinggal di rumah sama...hihihi

eMMe said...

SLM, sampai hati takot2 kan mE
huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......
cecepat baca ayat Kursi..fuh fuh2!!!!

Nur -al- Ain said...

taniah jugak ye ;)

eMMe said...

Nur Al Ain~ Thx dear~

Post a Comment

tq 4ur comments~