Followers

Dec 24, 2010

Ini Kisah Hari Ini hingga Isnin

Salam bloggers yg dikasihi semua,

mE nak wat sticky Mode Hari ini sampai Isnin

Coz hari ini mE akan balik kampong mertua

Balik kampong pas amik adik ipar kat Uitm Puncak Alam

Terus shoot ke Gemas (ade sesape nak follow ?!)

Esok Sabtu – family Mertua akan bergerak ke KEMAMAN

Rombongan kami dtg merisik pihak perempuan di sana

Adik Ipar (umur sebaya dgn mE) temu jodoh dgn Kemaman

Moga bahagia kalian hendaknya~

Hari Ahad pun masih di KEMAMAN

Hari Isnin (apply cuti rehat la nampaknya) baru bertolak balik ke KL

Rasanya ni saje kot entry untuk hari ini…

Selamat Bertugas

Selamat Beristirehat di hujung minggu

Selamat hari natal pada yg menraikannya

(nape la tak public holiday je ari Isnin….tak payah apply cuti…cuti dah tinggal skit…huhu)

Bye2….

InsyAllah jumpe lagi Selasa depan

Jaga diri yea kowang

Salam Rindu peluk com~




www.scrapsabc.com | More Good Bye Scraps

26 princes N princess Yg Sweet:

SINGALAUTMETRO said...

nak telur penyu...kalau tak de ganti telur biawak..hahahaha

eMMe said...

SLMetro~ eeee...gelii argh telur biawakkkk....mmg payah la nak jumpe hehehe...

My Little Diary said...

salam

selamat jalan, berhati2 di jalanraya
semoga semuanya berjalan lancar. :)

Ayuraza said...

wahhh..cuti-cuti malaysia ye kak? gemas bkn n9 ke??
akak orang mane nih??
selamt bercuti..
gonna miss u..

eMMe said...

Rima~ TQ insyaAllah, moga dipermudahkan urusan kita, nnt kite jumpe lagi~

eMMe said...

Ayu~ hye! tak gi lunch ke tgh ari ni?
shoping ke? budak2 ofis akak sume dah gi serbu PICC, Sale Metrojaya
akak Perak, Gemas cik abe akak, aa'ah Negori la yu...i'll be missing u too ayu...

munna said...

bye2 emme..

kak munna pun nak blk kampung mertua mlm ni.. adik bongsu hubby pun nak bertunang... tapi terima rombongan

Eye_nee said...

Selamat Bercuti Sis..
drive carefully to all the driver yg akan memandu ke Kemaman tu yer....ingat org tersayang...

eMMe said...

sIs MuNNa~ Selamat balik kampung sis...

eMMe said...

Sis Eye Nee, terharu baca komen sis ini, terima kasih n salam sayang peluk com kat sis....muahs~

ciK mOt ©™ said...

mE...aku nak kirim kepok lekor..


weii buanglah verification kod ni...aku pemalas orangnya...haihh..

Miss Layaleya said...

Slmt bercuti Emme.. Will miss u.. take care..:)

eMMe said...

cik mot, kirim salam boleh la, hihih
ehh...buang lak, biar laaaa....patot la ko tak rajin nak komen blog aku, hehehehe....

eMMe said...

miss layaleya~ i owez miss u dear...
take care u too..

Ena said...

Selamat bercuti emme..

wah ke TRG nampaknya.. kepok lekor jgn lupa beli yeh!>. lalalla

jesnita_ns said...

salam rindu utk mE jugak...jumpa lg nt..ehheeh

Dilla Ady said...

okeh eMMe, moga selamat pergi dan balik..

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

selamat balek kampung yank

(^^,)❤

maiyah said...

selamattttt.. nnti ketemu lg ;)

E K A said...

ahahha...comel negro kat bawah tu.cam tak rela je nak babai...

selamat bercuti utk emme dan juga eka..tu la napa la ari senin tu tak public holiday juga...actually eka ada family vacation gak...tp abh cam tak dpt cuti je senin ni...

noreed said...

selamat bercuti emme. berhati-hati di jln raya :)

Lina Rahim said...

ok eMMe..selamat bercuti..ni Lina baru pas buat tag eMMe tu..time kasih ya..

a.samad jaafar said...

teman gemo minah negro tu hihihi..selamat becuti ye Me..

rDnA said...

mesti bnyk beli kopok lekor dr kemaman ni

fikaryna said...

emme..moga slmt g n balik..nanti sggh blog kasi email add yer..

JUE said...

Nok kepok leko ngang kepok kepin! =D

Post a Comment

tq 4ur comments~