Followers

Dec 15, 2010

Bila Rindu Kusebut Namamu~


Salam n Selamat pagi semua my bloggers friend

Di alam maya di alam nyata lom tentu kite bertemu

Selama mE berblog, mE rase, mE lebih rapat dgn kowang

Berbanding kawan2 opis, hahaha~ sebab pe? Boleh dikatakan

mE melekat kat screen pic nih setengah hari tau…

dgn mr HuB pun tak sehebat gini

boleh ke cenggini

iskkk…takpe, mE je tau, sejauh mane keintiman/keakraban/kemesraan/kemanjaan/kekekeke…

apa2 je la yg lain2 leh sebut dlm hati

mE sowang ari ni

sowang mean, me dari rumah ke opis drive sendiri

mr HuB dia dah outstation ke luar Negara selamat 5 hari

wahhhh~ tak dpt nak digambarkan perasaan ketika ni

gi opis pun cam takde semangat

oit~mE cam tak penah kene tinggal je sowang2,

padahal…………………………

tapi mE tetap rasa lain

aura dah hilang sementara waktu

huwaaa~ nangis

rabu – Ahad

lama tak

lama laaaaaaaaaaaaaaaaaa~

12 princes N princess Yg Sweet:

kelisa_samudera said...

ok la tu 5 hari. kalo dia pegi 5 tahun camana? :p

eMMe said...

kelisa~
uishhh itu kene bwk mE skali laaaaa....huhuhu...

SINGALAUTMETRO said...

kesiannya...kenape tak ikut...puaselah

eMMe said...

ahahaha...puasa yea, pepandai je SLM nih...

Ayuraza said...

haha..kena pose..
cehh nasi tambah..muahaha

NUR AIN ZULAIKHA said...

alolor..sian kak mE..xpe..hubby xde akak rehat la..jadi org bujang..buley malas2..hehehe

Ena said...

:-(

tapi kena


:-D

Dilla Ady said...

tak suke jugak bile hubby outstation...bencik bencik bencik..

makdara TERdiva said...

sayang isteri ditinggal2kan..ala..kitorang kan ade..hiks!

Umie a'iesya said...

kak emme!huhuhu..sabo ek..adehh den dah tgk hanset mu..waa...nak nak!

lydzar said...

emme tak biasa lagi eh ditinggal..saya dh biasa dah. tp walaupon dh biasa, mmg mood tak best punya la bila kena tinggal keje lama2 mcm ni kan

a.samad jaafar said...

hihihi..beghani ke tinggei soghang kat ghumoh ta...hihihi.. kighe nyakat le teman nih..

Post a Comment

tq 4ur comments~