Followers

Dec 13, 2010

BlogWalking Tool Versi Baru


Entry lanjut kowang leh jenguk n baca kat sini
mE telah di Tag oleh Samadjfr atau blog lama nya INI wah! Teman awok sowang ni dah ade blog BARUUU…leh kowang terjah blog kawan saya yg baik hati kasi TAG kat mE nih..

Cara untuk join mudah jek korang cuma perlu follow step-step mudah nie jek…
  1. Copy code banner disini
  2. Buat post berkenaan software nie…
  3. Comment yang anda telah sertainya di bawah ini…
  4. Follow blog, facebook dan twitter (tak wajib)…
  5. Letak code banner di sidebar (tak wajib)…
  6. Tag kawan-kawan anda (tak kesah berape ramai)…
mE nak TAG :LINA_RAHIM dan Kelisa Samudera silalah jwp tag ni SEGERA, tapi itu pun nasibla kalo kowang tetiap hari ONLINE, hehehe...

harap kowang online skrg nih...

9 princes N princess Yg Sweet:

eT said...

TOOL BW YER..HHEHE

MEH JOIN TEKA TEKI ME WAT..:)

Lina Rahim said...

mekasih tag..nanti saya buat ya..bila due datenya ya?

a.samad jaafar said...

haghap kita sempat le yak eMMe hihihi..teman mmg baik ati ngan eMMe..hihihi..

eMMe said...

ET. erkkk??teka teki...nak tgk skrg!

eMMe said...

erkkk....due date??? cam takde due je, secepat n sepantas mungkin lina
hehehe...

eMMe said...

Yop Mad, hahaha! jadi la baik, antara yg terbaik yea...kekeikan...InsyaAllah.

kelisa_samudera said...

haha. tima kasih. nanti ade masa saya buat entry pasal ni. terima kaseh banyok2 emme. nak haghap samad tag awok takde le. kekekeke. ;P

eMMe said...

hehehe...samad n kelisa saling berkaitan, takleh dipisahkan...
hahaha..mE tolong tag bg pihak Samad le
hahahahah~

SINGALAUTMETRO said...

tu yang malas tu..nak buat itu..nak buat ini...

Post a Comment

tq 4ur comments~