Followers

Dec 21, 2010

Esok Rabu, Khamis, Jumaat


Salam kawan2 yg sentiasa berkunjung sini

Pada yg sering titipkan komen/yang singgah/yg diam2 tanpa tinggalkan sebarang jejak/komen,

Terima kasih…………………..

Terima kasih mE ucapkan, atas sokongan kowang sume

Moga kalian sentiasa terus mengunjungi blog mE yg tak brape best nih

Hahahaha!

Ye la, mmg la blog saya tak sehebat mane

Kalo nak dibandingkan dgn blog Irine Nadia, Hanis Zalikha, dll tu…mmg jauh panggang dari api

Terasa kerdilnya diri ini, mmg kagum dgn kehebatan dowang,

mE ni apa, blog biasa2 aja…tidak mahu serius sgt dlm berblog, tapi mmg suke baca/komen n kenal blogger2 lain..mmg mE suke, mE buat ikut kemampuan, bukan diluarkemampuan…

blog mE blog suka2, nak masuk, dipersilakan n dialu2kan,

takpela, kalo mE je gi blog kowang, kowang tak mo dtg blog mE takpe…

tak kisah, bukan mE sombong, tapi cukuplah respon Hi!Helu! sekadar manis2 mulut (alaa…kalo dlm perbualan….dlm penulisan…ckp pe yea)

cukup la luahan/Sri Siantan mE ptg nih…

29 princes N princess Yg Sweet:

Miss Layaleya said...

Hi Emme.. Miss U:)

al-lavendari said...

bunyi orang berjauh hati jer . ini uncle datang !

tu gambar kat mana tu ?

SINGALAUTMETRO said...

Janganlah cakao macam tu...blog kamu ni adalah antara blog terbaik!. Biar orang nilai, jangan kita nilai. Realitinya ada yang baik yang memberi manfaat kepada orang lain.

eMMe said...

Miss Layaleya, miss u too...
aku ngah feel sedih petang nih
huhu~ saja ngadu kat ko, kot2 la ko leh bg aku hepi balik ,ehehhe...

eMMe said...

uncle~ ingat uncle tak mo dah singgah, jauh hati skit uncle saya petang nih, hehehe...dtg bulan gamaknye, hohoho, ni gambar kat Langkawi la uncle, suke gmbr ni, tu pasal tempek, hehehe...tQ uncle..... sudi dtg......

eMMe said...

En SLM, tula kelemahan saya En, suke wat penilaian sendiri, selalu negatif, terimakasih kat EnSLM andai nilai blog saya terbaik, tQ sgt2!!!

aiDieNa said...

Alalala.. cam sedeh jer bunyinyer entri inie.. common.. cenyum.. bila semua orang senyum.. dunia tiada penyakit... tak perlu kata apa²... hehehe

Ayuraza said...

hi me..hehe
ader yang tersirat disebalik tersirat ke???
xpe..yang penting hari2 mau jenguk blog i..tak tinggal komen pun xpe..
hehe :P

E K A said...

la napa ni cam merajuk je...eka slalu je lawat me...takmo majuk

eMMe said...

Aidiena, alololo~ pandai pujuk n nyanyila u ni, TQ..insyAllah..mE hepi pas ni...

eMMe said...

ayuraza, takde niat nak kata sesape,
jauh skali ayu...selagi kite baik, tiada sengketa antara kita dear, hehehe...

eMMe said...

Eka, takde sebab nak majuk dgn mu wahai puan Eka, hehehe...

My Little Diary said...

salam

baru bangun dari tido ni... huhu

seme org sibuk cite pasal hanis zulaika... sapa dia??

lmbtnya nak sabtu... :p

Dilla Ady said...

eh, cam sedih jek bunyinye me?

mesti la sudi jenguk sini...me pun rajin jenguk dilla nye belog tanpe jemu pun..

Rashid said...

salam

a'ahh naper tetiba cam sedih je ni?
kan saya ada .. sentiasa ada utk eMMe..

eMMe said...

rima~ sudah sihat ke? Alhamdulillah, cube tgk blog HZ, best kan? hehehe...

eMMe said...

Dilla~ rajin ikut mood gak ai ni dear...mood sedih pun dtg tetibe...hehehe...apakah....hmmm....

eMMe said...

cikgu Rashid~ tQ sudi ke blog saya ni...

Umie a'iesya said...

kak emme......................................................lapo!

nusha said...

akak,sy dtg menjengah~~heheh..

eMMe said...

Sya~ awat lapaQ cari akak ni sya...huhuhu...nak kene geget sya nih!

eMMe said...

nusha~ jengah la , tak marah, malah akak sgt2 berterima kasih...sudi ke blog akak ni...hehehe...

Eye_nee said...

Bg Akk Pulak Me...Akk akan kunjungi bila ada masa...Maklumlah berblog hanya diopis...bila balik umah....mmg tak kan terlayan lah bloq ni dgn keje2 umah..per2 pon Tq buat Me yg selalu dtg ke bloq akk..InsyaAllah akk akan balas kunjugan Me Pulak yer...

Abang Jonni said...

salam...
datang singgah2 di luar monitor...

huhu...

midiaida said...

wahhhh..menghitung ari nampak..heheh..x sabo nak ujung minggu la tuh..hahah..

eMMe said...

Sis Eyee, mE faham keadaan sis, me faham kalo me pun begitu....tidak 24 jam kite ngadap blog kan...tQ sis, sudi ke sini...

eMMe said...

Abang Jonni, tu pun sudah memadai, makaseh mas...eehhehe...

eMMe said...

Aida ~ bukan ape aida, bos aku takde sampai Jumaat, bosan~

ChiLaBaey's Spot said...

Ahad ni ada perjumpaan dengan pemenang pertama.. Mungkin akan dibuat kat area Damansara jer... Alaaa jumpa biasa2 jer... Boleh serah hadiah sekali...??? Ni nombor telefon saya kalau nak join, takyah saya nak post, takut pecahlah... Hehehehe... 019-4404403 (muz)

Post a Comment

tq 4ur comments~