Followers

Dec 17, 2010

Kontest Blog Terkemas ♥


Syarat-syarat wajib
  1. Follow blog hana and Fyza. tak follow pun takpe but make sure korang salu update dengan blog kitorang ok :D
  2. make sure korang ada blog tau! no blog . no contest, no present ! hahah .
  3. buat satu entry dengan tajuk Kontest Blog Terkemas . amek banner tu sekali and make sure link kan terus ke blog hana atau link entry kontest ni .
  4. bila dah buat, bagi link entry korang dekat ruangan komen hana ok . submit link entry dekat blog hana je tau . senang sikit . kang tercicir habis kena pelengkung ngan korang . haha .
  5. kontest ni terbuka kepada semua warganegara malaysia tak kira umur dan jantina.
  6. tag 3orang blogger ok :)

    Nusha

    Kak zura

    sya

  7. 3 orang pemenang je akan dipilih . kalau nak tambah nanti kitorang gitau . haha
  8. update : sebab takut ramai sangat, limit untuk join 500 orang sahaja .

16 princes N princess Yg Sweet:

noreed said...

hi emme,
lama kita tak beramah mesra kan...masuk contest lagi? rajin btull lah dia ni. good luck ye :)

kelisa_samudera said...

waaa. banyak betul me masuk kontes ye. semoga bertambah la award me dapat nanti.

Ena said...

gd luck yeh emme.. :D

eMMe said...

ye la Noreed, bercuti ke? rindu sey same kamooo...tq n wish mE luck~

eMMe said...

kelisa~ me tak mo la award2, kan nye bagus sgt pun....hehehe...

eMMe said...

Ena, wish me luck ye dear~

Dilla Ady said...

gud luck ye tuk contest nih pulak..

eMMe said...

hehehe....next time i tag u tau dilla, stanby, hehehe...tQ

lovelywa said...

alololooo..thanks ya mie soh akak masuk kontest..okeh2 akak cuba yee..akak rasa blog akak mmg kemas pun..huhuh

midiaida said...

gud luck emmi..;D

SINGALAUTMETRO said...

contest siapa cantik lagi best kan...hehehe

eMMe said...

kak zura! tu pasal la me suh akak masuk contest nih...coz blog akak me tgk kemas, i like~

eMMe said...

Aida~ tQ, doakan aku menang, hehehhee....

eMMe said...

SingaLautMetro~ contest siapa hensem jugak! pun best gak! hohohoho....

nadia said...

emme,
mcm best je contest ni.
heee~
rjin btol emme join ga kan.=)
laling, tq sbb selalu sudi d belog nadia! =)
lap u bnyk2..

eMMe said...

Nadia, i baru perasan u komen kat entry ni...
i mmg seorang yg rajin, hehehe...
mmg ikut mood la kalo nak join GA2 nih sume, hehehe...tQ sudi singgah blog i, walaupun susah nak tgk u comment, but i really apreciate u...

Post a Comment

tq 4ur comments~