Followers

Dec 23, 2010

Aniversary GA by Niezzareena02 Blogspot

GA ini di tag oleh jiran ku Ayuraza (tQ dear, ingatkan jiran mu sowang ni..hihi)

GA ini di tag oleh jiran ku Ayuraza (tQ dear, ingatkan jiran mu sowang ni..hihi)

Kisah penuh mengenai GA ni boleh la tgk kat blog niezzareenamemory02



Syarat-syarat nyer seperti berikut :

terbuka kepada Folowers
sila follow dulu..

letak banner kat n3 n side bar n link back. *

next :
kena tag dua orang kawan sehati berdansa. :P
^__^

1)Aida

2)Anjelik


ye.ye.cukup. lebih tak pe kan.meriah sikit. hehe <3

9 princes N princess Yg Sweet:

Ayuraza said...

aisshhh..tengkiu jiran kerana sebar-sebarkan..sajer dera kasi rajin sikit...hehe

NM02 said...

hallu!!

maseh sudi join GA ni dan gud luck ye...

Dilla Ady said...

gud luck ye tuk GA nih..

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

yank...rajin kan kamoo masuk contest2 nih yer....aikagum hehehe

semoga berjaya ✿(^^,)✿

eMMe said...

Ayu~ takde hal la...mmg tgh rajin nak wat GA/Contest je ni...hope ade luck la yea...

eMMe said...

NM02~ heluuu...tQ

eMMe said...

yanie~ minggu contest je ni yank, hehehe...wish me luck kay...

eMMe said...

Dilla, next time i tag u wat GA or any contest kay...

midiaida said...

alamak emmi..aku tertinggal tag ko nei..hahah..br nak join..tgk2 da close da..sowi yekkkk..aku join tag lg 1 kay..;D

Post a Comment

tq 4ur comments~