Followers

Dec 20, 2010

"Giveaway Malek Ku..Strawberry Earphone"


Dapat tahu contest ni di Blog Ieyla


Syarat2nya...

1. Jadilah Follower Blog ni..keh3..

2.Buat satu entry bertajuk. "Giveaway Malek Ku..Strawberry Earphone"

3. Sertakan gambar contest ni dalam entry anda dan link kan ke entry ini

4.last..letakkan banner contest ni di sidebar blog anda...

5 last but not least..hehe.. tinggalkan link entry dan email anda kat ruangan komen ni..senang nk p nengok

Tarikh tutup: 31 Disember 2010 [malam tahun baru]

Keputusan adalah muktamad..heheh..join..senang jer..

Pemenang akan dipilih secara random number generator..huha..senang kan? ada kemungkinan anda adalah orangnya yang bakal menggunakan earphone chantek nih!!

6 princes N princess Yg Sweet:

Ena said...

CUTE NYER!!

GD LUCK EMME.. ;D

eMMe said...

Ena~tQ, lets join together~

iEyLa said...

hehe..thanx letak link ieyla..
saje suke2 join..boring2 study leh r wat en3 GA jap..hehe
gudluck jgk sis...
klu dpt t bg ieyla..huhu

SINGALAUTMETRO said...

ini adalah salah satu blog yang santai, ringan tapi ada ilmu. Blog yang tak ganggu atau makan orang..singgahlah selalu sambil jamu mata apa yang ada di dalam rumah blognya.

eMMe said...

ieyla~ itu la GA ni menarik hati utk akak join la dear, hehehe...tQ, n gud luck to u too...

eMMe said...

SingaLautMetro~blog sape yg encik puji tuu
saya ke?sayasukemalek blog ke???

Post a Comment

tq 4ur comments~