Followers

Dec 2, 2010

Ape nak makan tengahari ni?


Kowang bayangkan muke mE kat situ…ni sape2 tah me cilok kat gugel, hehehee~


Salam…

Dah dekat nak masuk waktu lunch

Lapar dah perot ku ini

Tadi breakfast kueh 3 ketul….

Nak lunch ape ni yea???

IDEA kowang pls….

22 princes N princess Yg Sweet:

Miss Layaleya said...

sy pn lapo ni.. bekfast roti sardin je seketul.. hurmmm, dpt nasi lauk daging salai msk lemak cili api pn best ni.. huhu:p

lydzar said...

nasik campur la ..lauk ikan goreng, ulam2 dan sambal belacan. letak kuah kegemaran me..air sirap bandung satu!

cheqna said...

masak tempoyak ikan baung..sedap wehhh
ngan budu...petai...

kelisa_samudera said...

jom kita makan mee rebus ramlee kat ipoh. ok? saya belanja.

Ena said...

tadi rasa nak makan kat entry ena tu.. tapi tetiba tekak nak makan sup lagik.. adeihhh!! tak tau mana 1 la plak..

♥e'in♥ said...

kfc!!!!

al-lavendari said...

try roti arab kat azhaar maju atau pun kat kedai mamak satu lagi tu .. lupa lak namanya !

Lina Rahim said...

sizzling..eh, dah kol 2.20 ni mesti eMMe dah lunch kan..? haha..terlambat bagi suggestion.. ;-)

eMMe said...

fahiya~peghh! ckup2 menggamit selera ku...hehehe...

eMMe said...

lydzar~ awww! selera kampung best tu lydzar...

eMMe said...

cheqna~ pergh! budu tak tinggal yea..hehehe..mmg lagi bangkit selera la lauk gituu...

eMMe said...

kelisa~ uihh jauhnye, sampai ipoh da petang, mati keras ku! hahaha...

eMMe said...

Ena~ senang makan dua2 hahaha....

eMMe said...

ein~ borink ah! tak lalu dah tekak ni nak nelannye....hehehe...

eMMe said...

TnHj Uncle, Maulana~ takmo ar pagi dah mamak, petang mamak lagik..no..no..no way~

eMMe said...

Lina~ hahaha..last skali, makan subway...roti pun kenyang...

JUE said...

Tadi mkn apa me? K.jue tapau McD. ~ye betul, McD lagi. Dah McD je yg x ramai kol 2 tadi. Opppsss kantoi. Kol 2 kat McD lagi? ahahhaha

eMMe said...

huhuhuh...kak jue mmg!
saya ke subway, kul 2 sharp sampai opis,
cemerlang! gemilang terbilang! hohoho

DKosongLapan said...

alamak....kalo komen sekaghang ni udah tak kene tajok dah ni......sekaghang udah membawak ke pukoi 4 dah niii...maap tertinggei beh

SINGALAUTMETRO said...

apsal padam komen aku tu..dicadangkan supaya makan hati bercicahkan limau...best apa.

eMMe said...

D08~ takpela..komen je, kalo tak kene tajuk, heheheh...

eMMe said...

SLMetro, mane de padam komen hang...isk..isk..haaa! ni ade pun...

Post a Comment

tq 4ur comments~