Followers

Dec 22, 2010

Rupa rupanya 9 hari lagi…………..


9 hari ape?

9 hari lagi nak sambut tahun baru 2011

Tak sampai 2 minggu beb

Bagaimana rasanya bila hampir tiba tahun 2011

Tahun 2010 sudah hampir melabuhkan tirainya

Penuh dugaan

Penuh ujian

Penuh cabaran

Juga suka duka tawa dan tangisan

Riang gembira

Pelbagai rasa mewarnai kehidupan kita yang lalu

Kita bakal tinggalkan…

Sedih mengenangkan….

Biarlah terpahat diingatan, ku simpan selamanya.

Moga cekal menghadapi tahun hadapan

Moga tercapai yg diimpikan

Diiringi doa dan harapan

Agar terlaksana jua.

20 princes N princess Yg Sweet:

jUliANa^sAlLeh said...

lagi 11 hari nak beday jujue.. :P hiks...lalalala~* jgn lupe adiah ye kak emme.. :P hihihi

Ayuraza said...

me..ni sajak ke pantun lapanploh kerat..haha

ye..pejam celik2 da nak 2011..AR pun da nak setaun bulan 4taun depan..cepatnyer waktu..

masa itu emas..:P
kalo leh jual masa mesti kayo kiter..hehe tetibe..:P

sicerely : jiran 14

atty's said...

kejap je dah nak abis taun..

Eye_nee said...

Semalam Kenangan...
Hari Ini Teruskan...
Esok Tidak Ketahuan...

Semoga Semalam...Hari Ini...Atau Esok menjadikan kita seorg yg Bersyukur....Tabah....Bercita-cita untuk meneruskan kehidupan selagi hayat dikandung badan...

Dilla Ady said...

kejap jek kan da nak abis da tahun 2010....pada dilla, tahun nih cam tahun2 lepas...ade suke, duka, penuh warna warni sumenye..

fikaryna said...

oh..masa berlalu cepatnya..

aiDieNa said...

Azam tahun nie dah tercapai ker.. wishlist tahun depan dah rangka?? Apapapon.. mudah²an tahun depan hadir penuh kerahmatan..

E K A said...

oh no !!! nak kena balik sana dah...taknak !!!!!!!!!!!!!!!!


neway selamat tahun baru pada me

MAMASYAZA said...

yup betul, bermacam2 dugaan, suka duka, sepanjang tahun 2010, tahun baru nanti, akak akan mula keja kat ofis baru, boss baru, kawan2 baru pulak, harap2 semuanya ok

eMMe said...

jujue aka atilia, hehehe...awalnye busday dia, uoopss awalnye minta adiah, sabar je la dak jujue nih...heheeh...

eMMe said...

ayu, aku mmg tak reti mengarang, maka terhasillah begini, ape2 pun boleh jadi ayu...dan nak stahun ape ayu?

ade tersirat disebaliknye jiran mE ni, hehehe...

eMMe said...

atty's , ye la sis, masa begitu pantas berlalu n meninggalkan kita...tak sedar pun....

eMMe said...

sis Eye Nee, hidup perlu terus, kite kene redha n tabah dgn segala dugaan yg bakal mendatang...InsyaAllah...harus makin kuat...

eMMe said...

Dilla, yea, hidup kite, kitelah yg mencorakkannya...

eMMe said...

ryna~ menghitung hari, tahun depan bertiga la ryna, sunukkk....

eMMe said...

aidiena, hope tahun depan ade la baby...tu je azam n target saya...

eMMe said...

EKA~ hahahahaa...tunggu akhir tahun 2011, leh cuti panjang, sabar je la, hehehe...

eMMe said...

kak su, same2 doa dpt baby tahun depan, kak su nak baby kan, saya lagikkk la nak....InsyaAllah, moga Allah makbulkan doa kite...

midiaida said...

emmi..thn depan kite da ke angka 3..huhuhu..cam x caye jek kan???..hahah..selamat menyambut thn 2011..;D

eMMe said...

angka tiga dah dok bertiga, InsyaAllah moga panjang umur n murah rezeki kita....

Post a Comment

tq 4ur comments~