Followers

Dec 9, 2010

Takde pe Citer~



Heluuu!
Mood mE ari ini : MALAS sepanjang hari ini
Mood mE semalam : pun MALAS juga…
mE komen blog2 korang2 je tau
kowang nak KOMEN ke blog mE???
Komen le, jgn jemu dan Bosan
Singgah je jenguk mE~

11 princes N princess Yg Sweet:

SINGALAUTMETRO said...

no news is also a good news

midiaida said...

aiiikkk..ko pun da maleh cam aku???..heheh..x moh3..ko kan rajin..ade jek cite..hihihi..cotie2 nei x g mane2 ke??..

a.samad jaafar said...

takpe..teman singgah juge..jadi le dapat nengok gambo kartun tuh..xde n3 tp teman dpt rasakan geng teman ni ikhlas menulis..umpama org yg dah tak tau nak masak ape..tp die tetap masak juge sekadar ape yg ade dgn hati yg ikhlas.. lalu dijamunye pade tetamu.. maka die tuan rumah yg baik..tak gitu geng ??

JUE said...

a.samad jaafar: SETUJU!!!!! ;)

DKosongLapan said...

ambik kome.....sesekali cik eMMe dtg maleh nye....tapi ghasenye cik eMMe ni kumpoi bende ape nak ditulih nye nanti....takpele cik eMMe....ujan2 ni memang macam ni...jadi maleh..... nanti dah ok......tulih banyak2 ye!!

lydzar said...

hai emme!! :)
memang kekadang rasa mcm takdek benda nk update kt blog kan..

Eye_nee said...

tak der pon tak per ..kunjung ttp kunjung..kata gengsssss....hehehe

eT said...

sesekali penyakit malas tu mesti mai kan...ish..ish..

munna said...

agaknya hari ni dah jadi hari malas sedunia.. mood munna dah melayang-layang malas nak ngadap kerja kat office ni

belogmummy said...

tak kire!!!

emme malas ke rajin ke....tetap nak jengah blog emme....

mood mummy: ke happy-an yang teramat.....xcited nak balik jumpa si gitar n domok....celeb8 birthday si gitar....

DKosongLapan said...

uiiii...tak sabo nak cuti ye mike cik eMMe...

Post a Comment

tq 4ur comments~