Followers

Dec 17, 2010

'PEACE CONTEST' by EZAN IDMA




1. Mcm biase la. follow la belog ini. kalo tak follow pon takpe.

2. Mesti ade blog dan berstatus warganegara MALAYSIA.
(blogger only)


3. Letak banner contest ini di entry anda dan di sidebar berlink kan belog ini.

7. tag kan kengkawan anda juga blogger seramai 3 org.

Aida/Lina/Ayuraza

8. Suda join tinggalkan komen anda pade entry ini supaye senang Ezan Idma nak g kat belog anda and tengok anda peace smbil peace balik kat anda!

9. tarikh tutup pade 01 january 2011 tau.

10. hadiah? mystery gift from EZAN IDMA. Suspen kan kowang!!!

Gambar yg dipertandingkan……


Gud luck ye kowang yg join~

15 princes N princess Yg Sweet:

Ayuraza said...

adesss...baik boss peace n war..haha
tag sexy mexy xda ke cik me oii..hehe

eMMe said...

ayu, uits, tag seksi u nak?
aduilah...tak jumpe lagi, kalo ade t ai tag u ye my dear~ hehehehe....

fikaryna said...

gud luck..:)

Dilla Ady said...

gud luck eMMe!

Umie a'iesya said...

hehhehe..gudluck kak emme!
nak join tapi takde gambo peace..heheh

eMMe said...

tQ~ Ryna, Dilla...

Sya~ hahaha...wat peace skrg!
cepat, peh tu join contest, kalo rajin la sya, hehehee....

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

cayok2...kalau menang kita kongsi hadiah eh yank...hehehhe

si gebu tak dak gambaQ peace yg comey2 lagi gebu..hehehhe

eMMe said...

hehehe...yanie, ni pun tak comei gak, dah kene tag, kene la jawap kan, hehehe...okey, kalo hadiah dpt byk, kite share ekk...tQ

Lina Rahim said...

eh, Lina ni saya kah? sebab takde link kat nama Lina tu ek..takut nak perasan, kot2 ada kawan eMMe yang lain nama Lina

eMMe said...

YES! its' u, opss, lupe nak wat link, hehehehe....sila amik tag ini yea...

Rashid said...

salam

waaa nak join boleh tak eMMe? saya ni rasanya tak pernah join contest-contest ni.. hehe

eMMe said...

Salam Cikgu Rashid,
boleh aja join ini contest, dialu2kan, gud luck ya!

nusha said...

heheh,thnx sudi wat ea...

eMMe said...

nusha~ ur most welcome dear....

EZAN IDMA said...

thnks join ey.. Goodluck :)))

Post a Comment

tq 4ur comments~