Followers

Dec 21, 2010

'Elhyatt Bizz Collections Giveaway'


YEAR END GIVE AWAY!!!


Sempena mengakhiri tahun 2010 ini,
pihak kami akan mengadakan 'Elhyatt Bizz Collections Giveaway'
Hadiahnya cukup lumayan!!!Sebagai tanda penghargaan atas sokongan anda yang tidak berbelah bagi selama ini :)
Jom..Rugi siapa tak join... heee :):)


syarat PENYERTAAN:

*lelaki atau perempuan
*ada alamat kat malaysia (kalau now duk oversea pon bole join-tp pos hadiah ke alamat di Malaysia atau tanggung sendiri kos pos oversea yea:D)
*tiada had umur

Cara PENYERTAAN:

1. follow blog Elhyatt Bizz Collections ini(Anda mestila kena ada blog kan utk join :D)

2. copy Banner di atas, paste Banner dan Link entry ini di side bar dan entry di blog anda

3. Tajuk entry : Elhyatt Bizz Collections Giveaway.

4. buat satu entry tentang mana-mana produk/koleksi yang dijual oleh Elhyatt Bizz Collections (Copy paste pic item and description sekali(description ni boleh la anda edit guna ayat sendiri supaya lebih nmpak kreatif dan inovatif :D) di blog anda.Link kan blog ini di entry tersebut.
satu item aje tau...xpayah banyak2 :D

5. tinggalkan comment, nama, email dan link entry anda pada comment post giveaway ini

6. Tag kepada 3 orang rakan Bloggers yang lain (perlu dinyatakan dalam entry)

Lydzar

Juliana

Anita


7. Peserta yang tidak mematuhi syarat-syarat di atas akan dibatalkan penyertaannya

MUDAH AJE KAN? XPAYAH BELI APE-APE UNTUK JOIN :):)

Pemenang Bertuah akan dipilih oleh juri2 Profesional dari pihak kami(ME and my hubby :D)
Hadiah cukup menarik dan lumayan, diulangi...cukup lumayan :):)

nak tahu hadiah apa?
tunggu nanti update seterusnya...TUNGGU TAU :):)

TARIKH TAMAT PENYERTAAN :
18JANUARI 2011
(BERMULA 6 DISEMBER 2010)


PENGUMUMAN PEMENANG: 20 JANUARI 2011

JOM RAMAI-RAMAI SERTAI GIVE AWAY INI...SALAM MAAL HIJRAH DAN TAHUN BARU 2011 ('',)

2 princes N princess Yg Sweet:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

bnyk contest kan hujung2 tahun nih...

hehehhe

✿(^^,)✿

eMMe said...

yanie tak mo join contest ke
alaa..me saje je, takde citer, buat contest, hehehe...

Post a Comment

tq 4ur comments~