Followers

Dec 16, 2010

Huwaaa….~sedih….

Aku: akak mmg sentiasa cantik…hahahaa

Budak tu: cantik tapi selekeh

Aku: (diam) sambil kunyah makanan

Budak tu: akak pakai la elok, nii….letak pin keronsang

Pst: selekeh2 ni la Mr HuB nak kawen mE

Uhuhu…tudung dah cantik dah, tapi SELEKEH


Saje mE ngadu kat kowang…
=_(

34 princes N princess Yg Sweet:

cheqna said...

nape ni???
ada org tegur bab pemakaian tudung ke???
cheqna biasa ditegur mula2 wat derk je...lepas pada tu bila tengok stail pemakaian cheqna yag agak kurreng mula baiki mana yang patut
yang penting be yourself =)

eMMe said...

yes, i'll be my self cheqna
tQ, tapi tgk dah okey, org lain tgk tak okey, mata dowang............

Umie a'iesya said...

loh sape itu tidak punya insurans..cakap kat dia..cantik kan subjektif..mane de hal keronsang itu ini..jeles kot...

Eye_nee said...

SELEKEH..nak kene Sekeh...hihihi..pdg semua teguran dgn hati yg positif ok....

eMMe said...

Sya~ maybe...biasa la...manusia...

midiaida said...

sape yg komen tuh???..x pe emmi..ko terima komen tuh dgn positif ye..die syg ko la tuh die tegur..hihihi..

eMMe said...

Eye Nee, yes2!positif2!!

SINGALAUTMETRO said...

cuba ambil tudung tu serkup kepala dia pulak...

eMMe said...

aida~ sayang melayang...tegor pun ade cara dia kan, nape tak betulkan je tudung aku nih....

eMMe said...

SLM~hahahahha! tak nak la sampai wat cam tu, mati anak org,hehehe..lawak la SLM ni, selambe je....

midiaida said...

ermmm..nape ko x tanye die part mane yg selekeh???..g soh die betulkan..

Ayuraza said...

cisss...
sape kater jiran i nih..jgn majuk ek yunk..
sok dtg keje bawak cili..kalo xda..
umah i banyak..selekh???
kater kat dier..lantak aku..
ko tu cntik sgat..kalo ngalah model xpe jugak..hehe

eMMe said...

Aida~ aku mmg part selendang fail, tapi tringin nak pakai, ku redah jugak, selekeh di mata dia, cantik di mata laki akuuu...hohohoho....

eMMe said...

ayu~ eh2! jgn2....jgn tak cili, takpe ayu, ai leh setle, i okey, i sabar je dia nak ckp cam tu, i redha, dia takleh jadi model la dear, coz tak cukup ke tinggi an
tapi dia part pakai selendang muke, mmg cun beb...tapi tu la...bab 'mulut' tu yg takleh blah tuuu...i sabar je laa..malas nak lawan2, hhehehe....

Ena said...

me,
org memg selalu suka menyakitkan hati kan!.. pd hal kita tak usik dia pun.. ishh.. bab kata emme juga.. banyakkan sabar dan buat dek je.. heheh..

E K A said...

persetankan budak itu.ok je eka tgk.kalu tak, tak de eka puji pagi td

eMMe said...

Ena, biarlah dia... mE ni cepat terasa...sensitif, sentap....

eMMe said...

Eka~ dari tepi tak selekeh la.....
dari depan tu yg nampak cam selekeh..hihihi...

BUYEN said...

Selama K.nink kenal me..elok sahaja d mata akk.If tak elok akk kena ckp elok2..
perghhhhhhhhhhh selamber giloss je budak tu sound me...
SELEKEH...so?...
die KEMAS TERATUR sangat ke?...
Kite ni tak tegur org + kawan + sahabat= kena la Kuih Lapis sket..
kena dgn Kak nink...NAHAS budak tu..

eMMe said...

kak nink~ kekkekeee...garang la kak nink ni, takot ai tau...baru kenal buku ngan ruas ekk kak, hahahhaa...takpela kak nink,yg penting dia tak buat kat akak, saya okey, take it easyyy..hehehee....

Dilla Ady said...

sabar ye eMMe...biase la mulut manusia nih..ckp main sedap jek...biar la die ckp selekeh ke ape..yg penting kite tak kacau org..kan?

eMMe said...

Dilla~maybe betul kot, me lihat selekeh ari ni, tudung je cantik....
huhuhu~Selekeh of day day~

lovelywa said...

suke hati makpak dia je ckp camtu ehh..iskh2..takpenah plak akak tgk emme selekeh..pelik btul..cam dia pkai haibat sangat ehh..

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

kalau selekeh sekali pun...tp hati baik tak per...heheehe (^^,)

Misz Sephia said...

slalu juga kene tegur mcm tu tp x kesah pun. Janji bersih.. lalala :)

Lina Rahim said...

la..hal brooch pun nak jadi kisah ke..? ntah apa2 la budak tu..

eMMe said...

kak zura,ala..biasa dah kak, tapi semalam rasa cam sedih la....

eMMe said...

yanie~auwww..selekeh tapi baik hati...hehehehe...

eMMe said...

mizz sephia~ ohh thnk you dear...

eMMe said...

lina~ selekeh dimata dia la yank...takpela...

@in said...

Dari pandangan akak, ermie ni dah cukup kemas... kalo akak, akak akan tanya lagi detail, apa yang tak kena. bukan nak puaskan hati orang tapi mesti tertanya2.


kalo ermie tanya akak... adalah 4,5kali jumpa tu..memang ermie cukup ok dah....

eMMe said...

hehehe...lama dah tak jumpe kak, rasenye saya makin selekeh kot pas kawen, hahahahha! tQ sis bunge, muahs!

jesnita_ns said...

pe yg selekeh mE?? ok je aku tgk ko..laser tul mulut budak tu kan..

eMMe said...

anjelik, leh tahan la laser dia tu.........sabar je la....kalo tak, aku dah serkup dia dgn selendang aku dah, hheheheheeh....

Post a Comment

tq 4ur comments~