Followers

Dec 2, 2010

Kisah Petang Khamis~

Kowang try baca sini…
Baru mE tau
Nape Cik Shida/ cikgu Shida/ Teacher Shida
Jadi lagu tu…
Tapi jgn la sampai jadi ‘tak betul’
N sungguh2 wat miming giler2
Bwk2 bertenang la cik Shida…

9 princes N princess Yg Sweet:

SINGALAUTMETRO said...

Dia tewas dalam perjuangan cinta, sedangkan cinta hanyalah sekelumit daripada inti perjuangan hidup sebenarnya. Sebagai guru apalah yang sepatutnya kita tinggalkan; budi dan jasa yang dilihat indah dan elok. Jika kerana lelaki dia jadi begini, dia silap. Dia silap kerana membenarkan akalnya mematuhi kehendak emosi yang tak mempunyai roh itu.

MOH KEMBARA said...

Salam, bior ler dia. Bukan nyusahkan Makcik. Asalkan dia buleh ngajor anok murid dia.

a.samad jaafar said...

kok ye pun jgn lah guna title cikgu..boleh ke die men'didik' krn dia sendiri juge harus di'didik'... terus terang cakap, saya harap anak saya tidak di'didik' oleh cikgu yang serupa itu.. mengapa orang melayu terlalu 'hanyut' dgn budaya hiburan..? lalu, tidak hairan apabila cikgu ini ramai yg membelanya.. terasa sedih sesikit..maaf kalau ada yg tersinggung..

Lina Rahim said...

kesian sebenarnya..dia perempuan, masih belum kahwin, dia guru,mahir English dari orang lain..cuma dia terlalu menonjolkan dirinya sehingga sesetengah pihak kurang rasa senang dengan cara dia. Setuju juga dengan komen A.Samad Jaafar

midiaida said...

huhuhu..cian die kan???..kdg2 x sanggup rs nk tgk youtube die..ekekek..

DKosongLapan said...

Awok sebelom ni menyampah nengok video klip die.....nampak macam die gile glemer.....tapi lame2 awok hargai kekreatifan die...... selagi tak kaco oghang bio le dia dengan duniye dieee

Eye_nee said...

Kenapa Title membatasi keinginan Individu..dia tak melakuka ape2 yg bertentang dgn status yg dimilikinya...itu hak peribadinya...jgn terlalu mudah meletak kan kepincagan org lain diatas kekurangan yg kita miliki...Kesedihan yg dilalauinya hanya dia yg tahu cara mengubatinya...Wallahualam...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

o0o0o0..gitu kisah nye....

(^^,)

jesnita_ns said...

alahai..siannya teache shida..

Post a Comment

tq 4ur comments~