Followers

Dec 16, 2010

PAGI LA PAGI LA PAGI…

Pagi Kowang!

hoWoW u?

semua dlm kondisi menyenangkan?

Amacam?! Lena tido malam tadi?

Tentu laaa..tidor sowang pun leh lena n nyenyak tauuu….

Tak sabar tau nak breakfast

mE bwk…

NaSi GoReNg!!!!

Kalau kowang tengok mesti nak RASAAAA punye la

Terbaik! Dan menarik okey~

Lapar dah nih

Jemput makan~




Burpppp~Alhamdulillah….

Kowang breakfast pe?

30 princes N princess Yg Sweet:

azzey said...

emme: x breakfast lagi....hu3....

E K A said...

Amboi lawanya dia arini.bak sket nasi goreng tu

NUR AIN ZULAIKHA said...

tantek nyer...=))
nasi goreng tu setakat tayang je xsyok la..bak ar sini sket..=p

kelisa_samudera said...

saya pun tgh lapor ni. nak gi makan jap.

Dilla Ady said...

lawanye dressing eMMe ari nih...sedapnye nasik goreng tuh...bak sikit!

MAMASYAZA said...

akak bfast kuih karipapa aje
amboi tuan tanah, berseri2 pagi ni

fara said...

fara mkn biskut je.
nak sketttt nasik gorg tu...
nmpk cedap!!!

Ena said...

CUNNYA.. ISTERI SAPA LA NI.. HEHE

ME, HRMM..
TAK DE KER DALAM YOU TUBE.. ALAHAI.. ENA TAK TAU LA PLAK... TAPI LAGU NEVER FORGET TU MEMG ADA DALAM CD..

MY HEART said...

aku bekpes ayaq melo jer... sedap tu me... campak la sket kat wisma hihihi....

Ena said...

me,
ena baru je check kat you tube.. ada la dear.. blh pulak bukak tadi.. masa nak bukak tapi pg tak blh..

eMMe said...

azzey~nak breakfast kul brape nih? hehehe...

eMMe said...

EKA~amboiii..yg lawa my tudung only dear, hehehe...

eMMe said...

Nur Ain Zulaikha~tantek ke yank, makaseh dear...minta2 nasi goreng ni, cukup ke? hehehe...

eMMe said...

kelisa~ lapar gi makan cepat, kang kene gestrit lak, hehehe...

eMMe said...

Dilla~ bukan dressing la my dear, tudung je yg lawa, hehehe...ofcoz sedap,

eMMe said...

akak su~karipap pun sedap kak, aa'ah seri di pagi hari mmg cam nih, hehehe...

eMMe said...

fara~cukup ke makan biskut je, hehehe...

eMMe said...

Ena~takde la cun sgt, tQ , hehehe...alamak! cam tu kene beli CD la

Ena check ade ? me check takde la, kasi link dear....

eMMe said...

my heart, ayaq milo pun okey beb! sihat dan kuat! hehehe...

Ena said...

me taip je camni :

Never Forget by Maher Zain ft Mesut Kurtis

eMMe said...

hehehe~ cari cam tu ke Ena, patot la mE tak jumpe, TQ~

Miss Layaleya said...

amboi2, mkn x ajk.. sempat tu posing.. hehehe:)

Syue Mustafa said...

Makan sorang-sorang, tak ajakpun kita........

eMMe said...

fahiya! hahaha...mesti laa....sempat, hehehe...meh la sini, ade lagi skit, aku tak hbskan, tinggal utk ko nih,hehehe...

eMMe said...

kak syue, meh2 sini, cukup ni tinggal skit, cukup utk kak syue sowang, hehehe...

midiaida said...

ko nei mmg rajin la emmi..bestnye kalu aku ley jd cam ko..hahah..

SINGALAUTMETRO said...

waduh...ini berat bangat ini. kalau ada dua tiga bocah boleh tolong habiskan sekali..waduhh..enak sekali makannya.

eMMe said...

Aida~ aku jarang masak wei! rajin ikut mood gak , tak tentu wei....hehehee...

eMMe said...

SLM~ waduh2 pakkk...ya meneran ni pak, ngomong2nya mau nasi goreng in enggak? hihihih...

Rashid said...

ehemm .. breakfast ngadap screen tu.. hehe

Post a Comment

tq 4ur comments~