Followers

Dec 13, 2010

Tayang Ckit~

Hye!
Kowang…
mE ade ni…..



si gemok pendek (cam tuan dia jugakk~)

haaaa….
Eksyen ekkk mE…
Tau la HP baru..
Mane leh kowang je ade baruuu
Me pun nak gak..
Tringin sangat
B4 this me gune ni….


42 princes N princess Yg Sweet:

a.samad jaafar said...

weh..best la ye..memang cantik tepon tu..dan mmg patut tuko hihihi..jgn marah ye geng..

kelisa_samudera said...

berape ringgit tu emme? saya pun tgh carik2 hp baru. jual kat saya nak tak? saya kasi 100.00 cash.

eMMe said...

Yop Mad, hahaha! tak marah laa...gerammm je..

eMMe said...

kelisa, what!?RM100 je! mmg tak berbaloi2 la yop...huhuhuhu...

anita_hanapiah said...

wow cantik...model apa 2 me...

Miss Layaleya said...

wah, bestnya... comey je HP awk.. jeles!! jeles!!

lydzar said...

kaler henpon kita sama!! brand pon sama..cume model je lain..comel me punya fon baru :)

eMMe said...

anita, NOKIA X5 la nita...cantik kan, hehehe...

eMMe said...

fahiya~silakan jeles yea, hehehe...

eMMe said...

aa'ah lydzar, kan ari tu lydzar beli hp baru kan, so, jeles la tgk, so, me nak kasi lydzar / blogger lain jeles pulak, hehehe...

Lina Rahim said...

amboi HP baru..pink ke purple tu eMMe?

eMMe said...

Lina, Pink la Lina, cam purple ke
hehehe...baru maaaa...baru pakai 2 minggu..hehehe...

lovelywa said...

fuhh..canggih ar hp dia..tak penah plak akak tgk model nih..?? cite ar sekali kelebihan hp ni mie..mane ar tau nk beli gaks camni..hehehe

SINGALAUTMETRO said...

ni telefon boleh tengok anak bulan kalau nak puasa. kalau letak aksesori lain boleh jadi spy untuk intip isteri atau suami kalau dia orang nakal-nakal.

eMMe said...

kak zura, mE beli sebab bentuk dia unikkkk...hehehehe..n tak mahal, murah...cume 3G dia tak leh tgk muke org sane, org sane je leh tgk kite..tu je kekurangan nye, yg lain, byk function n frienly user, beli ar kak, akak kan banyak duit,hehehe...

eMMe said...

SLM, oh! yeke, takde lak cari2 dlm HP ni, tak abis explore kot, hehehe...

Dilla Ady said...

eh, chumel la...huhu..bape harge die nih eMMe?

Mrs Azhar said...

ha ah la unik hp tu.. xpnh tgk sblm ni. hihi

fikaryna said...

suka2..dah la pink..huhu..

nusha said...

sukela..
brape hrga dia kak??
first time tgk ni,cumei je..sesuai dgn akak~~

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

waaaa...comey...la yank

mcm pegawai kite nyer hp..

ehhehehe

MOH KEMBARA said...

Salam Emme, kata adat Turki, "Tahniah" ada HP baru. Tapi besar, ingat TV tadi.

eMMe said...

Dilla, hehehe..murah2 je...tak sampai ribu la dear...hehehe...

eMMe said...

Mrs Azhar, yeah! that's why i beli dear...

eMMe said...

fikaryna, cam2 color de, plg menarik pink ni la...

eMMe said...

nusha, murah saja, 6-7 ratot saja...

eMMe said...

yanie~ i level pegawai la cenkununnye, hehehe...

eMMe said...

kak halima~ hehehe..henpon tivi saya dah ade dah, yg ni takde tivi...Nokia tak buat lagi...

midiaida said...

uitttt..comeinye hp tuh..wahh hp baru di thn br nei..heheh..

jesnita_ns said...

mE..kwn aku pn beli nokia compact cam ko ni..mmg pelik tgk hp ni...hehehe

eMMe said...

aida, ko tak tau ke aku ni tak penah kekal dgn 1 HP tau...hope yg ni pertama n terakhir, heheheh...

eMMe said...

anjelik~ hahaha...ramai dah pakai hp camni kan...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tomey².. cute aje..
& senang nk letak lam poket suo, hihiih

liku_likukehidupan.blogspot.com.my said...

wahh emy dh tukar hp ar ain je masih pakai hp lama huhuhuhu...:(

eMMe said...

leily, hehehe..yea2..senang gak tak kat poket suo, tapi letak dlm beg lagi slamat kan...

eMMe said...

ain~ singgah gak kat blog mE, thq ain...

MAMASYAZA said...

aritu masa akak nak beli tipon, terpandang gak tpon cam emme tu, memang cutekan, tambah2 ada warna pink lak tu

Rashid said...

salam

eMMe .. comelnya .. ingatkan game tadi. hehe

eMMe said...

akak su, tak jadi amik same dgn mE ke kak? hehehe...

eMMe said...

Cikgu Rashid, hahahah! game? hehehe, HP le...mmg ade menu Games dlm tu, 'Fabulous Dance', hehehe...

cikbedahlaser said...

heheheheh kite pon bru dpt enpon baru.. dlu pon gune enpon yg sama tu.. yg ade lampu kt atas tu...

ehh suami org n9 ker?

eMMe said...

cikbedah, opss tk pasan mesej cik, yea, org n9....hehehe...

Post a Comment

tq 4ur comments~