Followers

Dec 23, 2010

Pencarian Blogger Peramah 2011


Salam to All my beloved bloggers~
Sejuk kan opis ari ni?
ape pun, pakai la sweater utk menghangatkan badan kowang kay.

Juz cerita skit pasal Pencarian Blogger Peramah 2011, saya telah di tag oleh seorang Blogger yg sweet orgnya. Nama pena dia Rima, tQ coz memberi Tag ini. kire mE ni antara yg peramah juga la kot...hehehe...

Sebenarnya, asal Pencarian Blogger Peramah 2011 adelah dilancarkan oleh http://www.ahsfantasy24.com/ dan beliau akan menghimpunkan dlm laman http://bloggerperamah.blogspot.com/.. Kowang boleh baca maklumat lanjut di blog beliau. Sape tahu kowang pun leh jadi blogger peramah, tau kowang ni peramah2 belaka,

So, me ingin tag 4 bloggers yg sentiasa n setia peramah di blog mE, berdasarkan komen2 di post me yg baru2 ini, mereka adalah:

Ena
Yanie Budak Gebu
Eye Nee
Noreed


(bukan mE ckp yg lain tu tak peramah, peramah sgt2! tapi boleh pilih 4 org je, kene ikut T&C dia la kan, jgn majok tau! Sayang kowang...nnt kalo ade tag mE dpt, mE tag kowang byk2 tau, heks~

13 princes N princess Yg Sweet:

Ena said...

owh..

itu Ena kah?? ;D


kalo betul! tq dear! ;D

eMMe said...

yea kamu Ena~ tak sempat wat link...

al-lavendari said...

uncle juga kena tag .. tapi bile check dengan penganjur, contest tu dah tutup. so tak jadilah nak buek !

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

nama ku di situ

hehehhe..thanks yank...

ai peramah ker? kekekkekekke

midiaida said...

sampai ati ko x pilih aku ek???..heheh..x pe..sume tuh rezeki..ekekek..(main2 jek tau)..x kisah laa..hihihi..gud luck k..;D

acik mimie said...

eMMe ...

hehehe ... awak memang peramah .. (",) ...

eMMe said...

uncle~ ye ke? dah tutup...saya baru dpt task ni...hurm..takpela..takde rezeki saya la tu....

eMMe said...

yanie~ peramah dgn ai je kot, hehehe...

eMMe said...

Aida~ opss...ko nak tag ke?byk sgt aku tag ko, sian lak ko, kang jenuh entry tag saje, takpe2! len kali aku tag ko saje, heheheh...

eMMe said...

Acik Mimie~

hohohoo....ye ke? tQ. dalam blog je kot sis, hihihi....

lovelywa said...

wahh rajin btul emme masuk kontest2 nih..ape pun, emme mmg peramas..ehh peramahhh..mueheheh

My Little Diary said...

salam
sayang emme... saya pun tak perasan & tak sangka pulak dah tutup contest tu, cepat betul di tutupnya... hurmmm... mgkn lain kali dia bukak lagi kot.

noreed said...

alahai emme, baru blk kerja..bukak2 blog tu tu dah tutup contest tu. huhuhu. maybe next time. but really appreciate for tagging me :)

Post a Comment

tq 4ur comments~