Followers

Dec 3, 2010

Selamat HaRi Minggu~


Salam Kowang!

Ada yg tertanya2 kan mE?

Nape mE tak update blog ari ni?

Nape mE tak komen2 kat blog kowang ari ni?

Tersebut2 name mE tak? Hari ini dalam sejarah

Dari pagi hingga la skrg tak jenguk2 blog sendiri dan kawan2 lain

Bz sebenarnya…bos masuk opis sekejap pagi tadi

Mula la mE berpeluh2…peluh sejuk sebab ada aircond kan….

Bos kasi keje urgent….dah pulak menggeletek mE dibuatnya…

Esok (Sabtu- Isnin)

mE kat Langkawi, ada Bengkel SKT

tak tau la sempat ke nak update blog

boleh ke Update blog

kalo mE tak update, pepaham je la yea kowang

Doakan perjalanan kami selamat pergi dan balik

Naik bus, gerak malam ni jam 12.00 tgh malam, sampai

Tak tau kul brape……InsyaAllah Selamat~Amin

Selamat bercuti di hari Minggu! Jaga anak/isteri/suami kay! Bye..nnt jumpe lagi


Nota kaki mE: mE minta maaf andai ada yg tersinggung dgn entry smalam yg cik shida tu…tapi tu la, bukan niat me lukakan hati sesape, ye la, kot2 ada yg terasa…mE minta maaf, ampun ya buk..pak…


15 princes N princess Yg Sweet:

DKosongLapan said...

Selamat berhujung minggu cik eMMe....

al-lavendari said...

nasib tak baik .. minggu depan dari 11 hingga 14, uncle pun akan berada di langkawi atas urusan rasmi.

kalau uncle cepat sikit, boleh kita jumpa di sana.

tak apalah kita jumpa kat Azhaar Mahu jer lah ! hehe

lydzar said...

seronoknya ke langkawi..jgn lupa shopping sekali tau

take care

kelisa_samudera said...

pegi langkawi ke emme? nak pesan beli coklat. nanti lalu ipoh letak je kat tepi jalan. saya pegi ambik.

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

selamat beli cekelat di langkawi

hehehe

belogmummy said...

take care emme....

jangan lupa ole2 untuk mummy eh...

daaaaaaa......

mummy pun nak lik melaka berhujung minggu...

Ena said...

huhu.. ena sangat bz jugak sampai tak sempat nak duduk.. nasib baik sempat wat entry pg tadi.. kalo tak.. huhuhu..


wah p Langkawi.. syoknyer... kim coklat yeh! =P

Lina Rahim said...

jangan lupa ole-ole ya..

midiaida said...

bestnyeee g langkawi..nak ituttttt!!!!..heheh..

LiNda said...

jgn lupa bergamba bawah Helang yg besar tuuuu ...

munna said...

selamat pergi dan selamat kembali ye... jgn lupa coklat dari langkawi

MAMASYAZA said...

wow sambil kursus boleh cuti2 malaysia kat langkawikan, boleh membeli belah gak, jgn lupa singgah idaman suri, beli pinggan mangkuk

Dilla Ady said...

jalan2 singgih sini eMMe..

SINGALAUTMETRO said...

helang tu dapat buat sup...fuhhh..letak lada hitam lebih sikit...fuhhh

a.samad jaafar said...

weiii..deme ke lankawi ghopenye.. best juge yak..alhamdulillah Me doh selamat sampei..

Post a Comment

tq 4ur comments~