Followers

Dec 30, 2010

Kontest Blog Paling Kawai



Tah macam mane kene tag dgn Imama
Yang pertama sekali , korang wajib ada blog .
Follow blog aku ni supaya bila aku update apa², korang akan tau .Senang kan mcm tu ?
Like fanpage blog ini di Facebook
Buat satu entry bertajuk Kontest Blog Paling Kawaii dan link kan terus pada blog saya atau link entry kontest ini . Ambil gambar di atas ni sekali .
Bila dah buat , sila comment di ruangan comment di bawah .
Kemudian tag 4 orang blogger lain .
*sape nak angkat tangan! Kalo boleh nak tag *Aida (tapi aida ade hutang tag tau!tambah utang lagi, hohohho) *Ayuraza * Ena (nak?) *sYa (nak?) kowang buat la kalo ade Free sebelum tarikh luput: 1hb Februari 2011. Tak caya tanye tuan empunya contest ini

16 princes N princess Yg Sweet:

Ayuraza said...

ni kena ke tak kena nih..hahahaha
kak emme ni jaat tau..sengaj suh org rajin ngapdet..
btw thanks sebab ingat kat jiran sebelahmenyebelah..haha

kak..kenal tak Syarifah Fadzilah???

My Little Diary said...

salam,

selamat utk ayuraza, hehe
eMMe apa maksud 'kawai'... tak paham huhu

Umie a'iesya said...

hehe..oklah kak emme..nnt ade mase..cube cube try..heheheh

ima miszu said...

kak emme, heee :D
gudluck taw!

fikaryna said...

gud luck!

midiaida said...

heheh..emmi sowi tau..aku x pasan lak ade utang lg ngan ko..huhuh..sib baik ko ingat kan..tq2..gud luck k..;D

maiyah said...

jawab jgn x jawab :D

noreed said...

good luck emme :)

eMMe said...

Ayu, kenal....dia jiran dgn ayu ke? kim salam ek?

eMMe said...

Rima~ kawai tu cam contoh blog Imama tu la kot, hahaha....belasah je kasi makna, heheheh...

eMMe said...

sYa, ade sebulan lagi, jgn lupe sudah, heheheh...

eMMe said...

ima~ thx, hope ade luck lagik,hehehe...

eMMe said...

ryna~ thx dear...

eMMe said...

aida, hahaha...perasan takpe, sila langsai kan segera, sebelum expired, hehehe...tQ Da...

eMMe said...

kak Maiyah, adakah sudah berjawapan? hehehe...

eMMe said...

Noreed, thx dear~

Post a Comment

tq 4ur comments~